Sari la conținut

Wild Rider

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    plastic
  • Motocicleta
    de munte
  • Club
    la ocazie

Wild Rider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Din pacate am observat ca prognoza anunta nori si ploi inspre Nord si "migram" spre Sud...Neamt, Bicaz, cu toate ca tiroliana si raftingu' din Dorna ne face cu ochiu'.
  2. Fain traseu si trupa Suzuki. Blondele au profitat de vreme si ne'au scos la padure pentru prima tura de soft enduro, cu ceva aventuri bine'nteles. Daca tine vremea cu noi in continuare, intre 2-4 mai poate facem o tura Vatra Dornei, Colibita, Borsa si retur pe'o varianta ce pare mai interesanta (ca'i "necunoscuta"). http://www.pemotoare.ro/alternativele-de-1-mai-destinatii-mai-putin-cunoscute-de-o-frumusete-rara/ "Varianta mai puțin cunoscută: Se pleacă din Vama ( între Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc), se merge la Nord spre Vatra Moldoviței – Moldovița – Brodina de Jos – Brodina – Nispitu – Ulma. De la Ulma se merge la Mărgura – Izvoarele Sucevei, iar de aici e un drum care merge paralel cu drumul național, nu-l găsești pe hărți și te duce în Borșa. Din Izvoarele Sucevei până în Borșa sunt 40-50 km. Este drum pustiu și extraordinar de frumos. Localnicii îți pot da indicații, iar drumurile sunt ușor de parcurs. Traseu recomandat de Valeriu Pană." Cine'i interesat, lasati mesaj si ne'ntalnim pe traseu.
  3. Suna interesant: http://www.enduroheniu.com/ Anu' trecut am invatat sa nu fac prea multe planuri ... just go & ride, dar sper sa ajung in week'end (blondy'i de casa ... pana suna de week-end, si fuge de'acasa). Cine'i interesat sa lase'un mesaj sa ne intalnim pe drum. Un week-end la munte, acu' m'a scos la plaja.
  4. Week-endu' trecut iesire'a fost "inopinata", eu am zis ca ma intorc, la stanga, da caprita a facut dreapta...la munte. https://www.youtube.com/watch?v=1daM31DJ2LY Cum sezonu' abia a inceput, cred c'o sa ne vedem mai des, da' cico prefer la terasa sau la munte...pe drum doar daca nu'i prea circulat.
  5. Asa'i...cu gemenele astea, toata lumea'si aduce aminte de ele...si noi trecem neobservati! http://doamnastela.ro/wp-content/uploads/2014/03/Gemeni13.jpg
  6. Yeap, unde mai pui ca se prinde de mic ... chiar de la un cal putere! ^^ Stay on the road folks!* ^^
  7. Salve si bine v'am regasit in noul sezon! Efectu' blondei: Am zis ca fac o iesire scurta la SV ... si m'am trezit la munte! ^^
  8. Faina tura, de peisaje nu mai zic nimic, ca ai misiune grea ... de alergat toamna dupa vara, prin plaje si trasee montane. La revenire, daca vrei sa'ti clatesti ochii cu peisaje de munte si sa scapi de grade (de afara, nu din ouzo), iti recomand traseul spre Muntele Olimp, in special un sat traditional (parca Litochoro), de unde poti admira marea imbratisand muntele, direct de la terasa. Asfalt uscat si amintiri de neuitat!
  9. Traseu cu aventuri si amintiri faine, reteta unei veri reusite. Just ride & feel free! ^^
  10. Bine v'am gasit! Nou pe forum si pe doua roti...dar ma tratez! ^^ Fain motoru' dar si mai faina atmosfera cu voi la intrunirea bucovinenilor.
×
×
  • Creează nouă...