Sari la conținut

biscq

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    No Information

biscq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu pot sa zic doar atat: traiasca piticii din retzea! Dark Age of Camelot World of Warcraft nfs & co
  2. Dat fiind faptul ca azi stateam pe loc la semafor, asteptand sa se puna verde la baneasa a intrat unu in mine am pikat, zgariat moto unu prieten ca deh momentan eu nu am si ala cu politistul in intersectie care a vazut toata faza a zis: 'eu nu am atins-o, a picat singura' nu pot spune decat... ps: traiasca protectiile!
  3. biscq

    Care Mergi...

    a... si inca ceva am nasul rosu' si asti a la munci m-au facut betivan... (eu zik ca e de la soare ) so vorba lui:
  4. biscq

    Care Mergi...

    Fu fain! Compania , vremea idem, dar prea putin...
  5. biscq

    Care Mergi...

    ce noroc pe tine... poate te iubea fata... si d'aia nu-tzi mai dadea drumu... si io stie unde sunt... si pi mini si pi mini tot de la pod...
  6. biscq

    Care Mergi...

    Vorbim si negociem... daca sunt in drum poate ma scot daca nu vin si asa mercik!
  7. biscq

    Care Mergi...

    Idem idem. Pun placuta: 'care ziceai ca ma iei la mare?!' La mine e mai usor ce zapacita vine fara 2 roti la arc?! Se face!
  8. ...sambata la constanta si ai chef si de un pasager aka un ruxacel da un semn, pm... Duminica teoretic vin cu moto acasa si nu vreau sa car pe tren casca + echipament. Mercik anticipat. ps: 50/50 benzina! ...
  9. ...eu pentru asta am fost... ps: next time cauta cazare mai departe de 'petrecere'
  10. M-am gandit ca aici o sa fie vazut de mai multi iubitori de animale so: Gasit doberman, nu stiu varsta, cam amarat, nemancat si cred ca a stat cam multicel pe strada. Pare bland, adica a mancat din mana si unde sta mai sunt 2 caini si am vazut ca nu au avut nici un fel de problema... Am pus anunt in zona pana acum nici un semn de la un posibil propietar, banut de identificare sau cip nu are, momentan sta la un depozit daca cineva crede ca poate sa aiba grija de el... sa dea un semn... Multumesc!
  11. El e 'bestiuta' mea... cand era mic nu vroia decat sa aparatul... ... Si cam asa arata jumatatea cealalta a familiei patrupede: Ma bucur foarte mult sa vad atatia iubitori si posesori de animale printre motociclisti... Se pare ca eu am inceput invers... Sa aveti grija de ele si ele de voi.
  12. @Irascibil @kleine Realizatziti ca la asemenea prezentare o sa fuga lumea de mine cand iau A-ul?! Nu e frumos...
  13. Salutare! Numele meu este Ioana, 22 de ani. Momentan pasagera, neposesoare de carnet sau de moto dar la primavara cine sta pasager?!... (ca eu nu mai vreau ) Numai bine si drumuri libere!
×
×
  • Creează nouă...