Sari la conținut

grimm

EX+
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    bucuresti
  • Numar Moto
    B-73428

grimm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pai da dar garantia asta e cu dus - intors !!! Ei ofera manopera moca si unele piese care nu sunt considerate consumabile sau stricate din vina mea. Si da am fost cu releul asta la ei ,dar l-au carpit nu l-au schimbat si a mers o perioada si s-a stricat iar. Ideea e ca vreau sa-l schimb ,sa fie nou , sa nu mai faca figuri ....................
  2. S-o stapanesti sanatos !!! Am luat si eu un ZZR de la Tomina anu trecut si singura problema pe care o am acum e releul de incarcare sau de pornire nu stiu cum ii zice ( ala de sub sa) S-a stricat , asa a vrut muschiul lui si acum nu mai am ce sa fac cu motorul pana nu gasesc altul. I-a spune-mi tie iti face figuri la pornire ? sau iti descarca bateria ?
  3. grimm

    Am Cazut Ca Prostu'

    Mersi pt.raspunsuri ..Am sa incerc , sper sa-l rezolv repede si sa nu mai am parte de dastea
  4. grimm

    Am Cazut Ca Prostu'

    Am cazut si eu mai devreme pe Iuliu Maniu la un semafor care s-a facut galben si ala din fata mea a oprit sa zicem "brusc" si m-am ales cu baia de ulei fisurata.A curs tot uleiul... Cam cat ma costa , daca aveti idee , smecheria asta? Si unde as putea sa o fac?
  5. grimm

    My New Baby..

    Super frumoasa Yamaha Sa o stapanesti sanatos
  6. Ok mersi pt sfaturi am luat DENSO(U27ETR) cu 330.000 bucata si sper sa fie bune
  7. Stiu ai dreptate le usuc porneste si apoi a doua zi face la fel...de unde gasesti asa ieftine DENSO ca auzisem alte preturi mult mai mari?
  8. Am un ZZR400 si as vrea sa stiu ce fel de bujii sa-i pun sau mai clar care sunt cele mai potrivite. Acum am NGK si cam fac figuri daca nu porneste din prima se ineaca si nu o mai , ia trebuie sa usuc bujiile...
  9. dar o carte de service pentru zzr400 unde as putea gasi ?
  10. Ma refer mai mult la motor pt. ca am un manual de sevice pt.ZXR400 si vreau sa stiu daca pot sa-l folosesc pt ZZR-ul meu ?
  11. ce diferente sunt intre motoarele astea? Va rog sa-mi spuneti daca stiti
  12. Cea albastra pare mai misto .............. Poti incerca si la tomina trans au mai multe modele de zzr si acceptabile ca pret Aia pe care o avea Zamora2 am dat 3000 pe ea E misto
  13. Zamora2 , motor asta cu care esti in poza l-am luat eu cam acum doua saptamani de la TOMINA...........................Ce chestie L-ai vandut?
×
×
  • Creează nouă...