Sari la conținut

HnX

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1
  • Numar Moto
    Indeajuns de murdar sper.

HnX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mie mi-au dat acordul de plata in 40 de zile. Platesc greu de tot....
  2. Sunteti funny App de rs 50-ul ala recomand un scuter cu caldura. stai si tu comod, nu skimbi airea 3 trepte sa ajungi la 40 la ora...se aude si mai frumos.
  3. 10500 e ok... oricum omori setul la turatiile astea... cu cat mai mult cu atat mai mica viata setului..
  4. Oricum e bine venita orice intamplre de genu cu cei care au 21 in talon. Opriri de rutina cum au decurs, se complica sa vada exact kw, nu se complica etc. Cat despre conversatiile tip SMS, sunt un pic deranjante, avand in vedere ca nu au nici o legatura cu subiectul si nu sunt nici amuzante / interesante. PS. Am inghetat ca un rahatel in seara asta.
  5. i-auite ce stie baiatul. ce-ai facut n-ai permis si te preocupa asa tare ? --- Mesaj completat în 30 Oct 2007 00:54 ------------- Hai ca vad ca nimeni nu prea are situati concrete. Si combinatii d-astea cu rarul sunt aiurea, nu sunt de mine. imi place sa dorm noaptea linisit. Acum vreo sapt. l-am lasat pe un prieten sa conduca pe stradute (pe la 1 dimineata ) veneam din Tineretului - Unirii - Universitate - Romana. Pe stradute vad o masina ca da semnal sa iasa din parcare, am observt ca era politia, i-am spus, omul s-a panicat, si s-a bagat in curbe periculoase cu 50-60 la ora pe stradute dupa ce am facut slalom vreo 3-4 min printre strazi... am avut ghinionul ca pe o straduta sa fie nisip, a franat dar prea tarziu... am cazut cu vreo 60 la ora pe asfalt. dupa maxim 1 minut am fost inconjuarti de 5 echipaje. Ne-au pus cu capul pe capota si mainile la spate... nu tineau ca pe hoti. Pana le-am aratat actele si permisul... cand ne-au intrebat de ce fugeam ... n-a tinut vrajeala ca nu fugeam, si le-am zis ca a condus omu. ma rog amenitari peste amentintari pana la urma de la dosar penal , nici amenda nu ne-au dat. a fost de treaba seful lor. Ideea e ca conteaza politistul si nu neaparat actele... Chiar daca ai 11 kw in talon si te opreste pot sa-ti invoce orice greseala ca sa ti-o faca... In ceea ce ma priveste m-am cam lamurit.
  6. Gata ma, m-am luminat. scriu cu pixu acolo, tai 21 si scriu 11. Si daca zice politistul ceva. Imi scot lantu` da 5 chile da sub bluza, imi ridic bluza de pe burta, imping burta in fata si trag umerii in spate , incep sa mi-o frec, si replic elegan : Da` ce e domne problema ? acholo scrie 11 pai unspe trebe sa fie sa mor de te mint (si-mi trag muci intre timp).
  7. pai accidentele se mai intampla... deci sa inteleg ca tot e urata treaba la accident ?
  8. A1. 125cmc. 21 Kw in loc de 11 Kw. Situati concrete. Cine a fost oprit si se afla in situatia asta. Ce a facut ? Ce i-au zis ? In mare : Care e riscul ? (Faza cu talonul acasa este o idee buna. Chiar merge ? A incercat cineva ? )
  9. a inceput sa faca concurenta la Rs la frumusete... ca de fiabilitate nu se compara... pui cauciucuri mai groase un pic.. si iese super... Motor Fiabil, pe Injectie, mai puternic cu 1 cal Design Atractiv Consum Mic Pozitie Confortabila Ghidon Inalt Eu unu stiu ce aleg...
  10. Cam la asta ma gandesc si eu... nu ar fi pus ei racire pe aer daca nu erau sigur ca este la fel de sigura. Mi se pare prea exagerat la un motor de aproape 15 cai (125 cc) sa ai racire cu apa, de parca ar fi cine stie ce terminator . Ar mai insa o nemultumire , modelele yamaha au cu 2-3 cai mai putin ca celelalte de 125... care conteaza la un motor asa micut.
  11. Tot m-am gandit in ultimul timp la ce motocicleta sa-mi iau. Si mi-a atras atentia modele de la Yamaha. Ma gandeam la ceva in 4 timpi ca e mai fiabila (125 cc desigur). Am observat ca modele de 125 in 2 timpi au racire pe lichid, iar cele in 4 timpi pe aer. Este vreo diferenta majora intre racirea cu apa si cea cu aer. Foarte important: Daca nu esti sigur, nu posta , pentru ca in loc sa ma ajuti mai rau ma incurci... Mc. pt. intelegere.
  12. Sal. Uite ma bate gandu sa imi iau si eu Yamaha. Cat ai dat pe ea si in zi-mi si mie parerea ta despre ea. Se simte faptu ca are racirea pe aer ?
×
×
  • Creează nouă...