Sari la conținut

HnX

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HnX

  1. Mie mi-au dat acordul de plata in 40 de zile. Platesc greu de tot....
  2. Sunteti funny App de rs 50-ul ala recomand un scuter cu caldura. stai si tu comod, nu skimbi airea 3 trepte sa ajungi la 40 la ora...se aude si mai frumos.
  3. 10500 e ok... oricum omori setul la turatiile astea... cu cat mai mult cu atat mai mica viata setului..
  4. Oricum e bine venita orice intamplre de genu cu cei care au 21 in talon. Opriri de rutina cum au decurs, se complica sa vada exact kw, nu se complica etc. Cat despre conversatiile tip SMS, sunt un pic deranjante, avand in vedere ca nu au nici o legatura cu subiectul si nu sunt nici amuzante / interesante. PS. Am inghetat ca un rahatel in seara asta.
  5. i-auite ce stie baiatul. ce-ai facut n-ai permis si te preocupa asa tare ? --- Mesaj completat în 30 Oct 2007 00:54 ------------- Hai ca vad ca nimeni nu prea are situati concrete. Si combinatii d-astea cu rarul sunt aiurea, nu sunt de mine. imi place sa dorm noaptea linisit. Acum vreo sapt. l-am lasat pe un prieten sa conduca pe stradute (pe la 1 dimineata ) veneam din Tineretului - Unirii - Universitate - Romana. Pe stradute vad o masina ca da semnal sa iasa din parcare, am observt ca era politia, i-am spus, omul s-a panicat, si s-a bagat in curbe periculoase cu 50-60 la ora pe stradute dupa ce am facut slalom vreo 3-4 min printre strazi... am avut ghinionul ca pe o straduta sa fie nisip, a franat dar prea tarziu... am cazut cu vreo 60 la ora pe asfalt. dupa maxim 1 minut am fost inconjuarti de 5 echipaje. Ne-au pus cu capul pe capota si mainile la spate... nu tineau ca pe hoti. Pana le-am aratat actele si permisul... cand ne-au intrebat de ce fugeam ... n-a tinut vrajeala ca nu fugeam, si le-am zis ca a condus omu. ma rog amenitari peste amentintari pana la urma de la dosar penal , nici amenda nu ne-au dat. a fost de treaba seful lor. Ideea e ca conteaza politistul si nu neaparat actele... Chiar daca ai 11 kw in talon si te opreste pot sa-ti invoce orice greseala ca sa ti-o faca... In ceea ce ma priveste m-am cam lamurit.
  6. Gata ma, m-am luminat. scriu cu pixu acolo, tai 21 si scriu 11. Si daca zice politistul ceva. Imi scot lantu` da 5 chile da sub bluza, imi ridic bluza de pe burta, imping burta in fata si trag umerii in spate , incep sa mi-o frec, si replic elegan : Da` ce e domne problema ? acholo scrie 11 pai unspe trebe sa fie sa mor de te mint (si-mi trag muci intre timp).
  7. pai accidentele se mai intampla... deci sa inteleg ca tot e urata treaba la accident ?
  8. A1. 125cmc. 21 Kw in loc de 11 Kw. Situati concrete. Cine a fost oprit si se afla in situatia asta. Ce a facut ? Ce i-au zis ? In mare : Care e riscul ? (Faza cu talonul acasa este o idee buna. Chiar merge ? A incercat cineva ? )
  9. a inceput sa faca concurenta la Rs la frumusete... ca de fiabilitate nu se compara... pui cauciucuri mai groase un pic.. si iese super... Motor Fiabil, pe Injectie, mai puternic cu 1 cal Design Atractiv Consum Mic Pozitie Confortabila Ghidon Inalt Eu unu stiu ce aleg...
  10. Cam la asta ma gandesc si eu... nu ar fi pus ei racire pe aer daca nu erau sigur ca este la fel de sigura. Mi se pare prea exagerat la un motor de aproape 15 cai (125 cc) sa ai racire cu apa, de parca ar fi cine stie ce terminator . Ar mai insa o nemultumire , modelele yamaha au cu 2-3 cai mai putin ca celelalte de 125... care conteaza la un motor asa micut.
  11. Tot m-am gandit in ultimul timp la ce motocicleta sa-mi iau. Si mi-a atras atentia modele de la Yamaha. Ma gandeam la ceva in 4 timpi ca e mai fiabila (125 cc desigur). Am observat ca modele de 125 in 2 timpi au racire pe lichid, iar cele in 4 timpi pe aer. Este vreo diferenta majora intre racirea cu apa si cea cu aer. Foarte important: Daca nu esti sigur, nu posta , pentru ca in loc sa ma ajuti mai rau ma incurci... Mc. pt. intelegere.
  12. Sal. Uite ma bate gandu sa imi iau si eu Yamaha. Cat ai dat pe ea si in zi-mi si mie parerea ta despre ea. Se simte faptu ca are racirea pe aer ?
  13. Da, pana la urma o sa iau Cbr-ul, Rs consuma si mai mult, e si mai grea , mai putin manevrabila, are un sunet de kko. Pe mine ma intereseaza fiabilitatea ca am de gand sa ma plimb(deja saraca bicicleta are pe carca 1500 de km, am schimbat de 2 ori bateria la kilometraj ). Si apoi faptul ca e mai micuta poate fi si un avantaj in trafic, corect ? Mc tuturor pt. sfaturi
  14. Iti arata care e frana, ambreaju, alea alea. Iti ia 5 sute de mii si in 10 minute n-ai pe ce da banii . Cel putin asa as face eu daca as fi "aia de acolo"
  15. hai frate ca ma puneti in dilema, eu vreau o motocicleta pentru 2 ani de la 16 la 18. Si nu stiu ce sa iau, aprilia e mai frumoasa si mai scumpa, dar e in 2 timpi. Iar honda e mai ieftina mai uratica dar in 4 timpi si mai fiabila. Ce sa fac ? . Apropo ai curajul sa pleci cu aprilia pe un drum de 3-400 km ?, dar cu un Cbr ?
  16. bai baieti, vad ca aveti toti cbr. Ziceti-mi si mie daca se merita sa iau RS, e mai scumpa, mai frumoasa, dar in 2 timpi. Lamuritzi-ma si pe mine. Apoi, e mai usor de manevrat asta ?
  17. N-am ce sa fac cu Kerosen , benzina sau motorina. Eu ma gandeam la ceva mult mai accesibil(la fiecare colt de strada). Si anume alcool.... daca nu am bani de benzina, ma duc iau pe datorie o bere si mai merg cativa km . Partea buna e ca mai poti sa gusti si tu cu inainte sa-i faci plinu. Partea Proasta: N-ai voie sa te urici beat la volan, asa ca bei in timp ce MERGI pe ea... in modul asta daca te opreste politia NU minti daca te intreaba daca te-ai suit beat la volan(ghidon...)....
  18. lolix. Cred ca pana la urma imi iau Cbr, ca e cu 50% mai ieftina pentru acelasi lucru si apare in timp util...
  19. Nu ma refeream la benzina de proasta calitate, ca doar nu fur de la teava de sub bloc niste benzina . Ma duc si eu ca omu la benzinarie. Eu ma refeream la tipurile acelea de benzina speciala cum au la OMV (ceva cu "100" parca se numeste) si daca nu ma insel au si la Petrom (ceva cu "Top 99"). Tipuri de benzina care au cifra octanica(parca asa ii zice) mai mare. Sunt curios daca se simte diferenta intre benzina obisnuita si daca are vreun efect asupra durata de viata a motocicletei.
  20. Nu ma deranjeaza discutile off-topic, dar vreau sa subliniez faptul ca NU ma intereseaza parerea unora care nu sunt siguri de ceea ce spun(scriu...). Chiar daca aceste este un forum unde toata lumea poate sa-si dea cu pararea, eu va rog sa respectati faptul ca aici se discuta in special de fiabilitatea la Aprilia RS 125(si pot sa adaug ca toate informatile in plus despre Cbr 125 sunt bine venite), si cei care nu sunt sigur de un fapt, sa nu-l posteze ca mai rau ma deruteaza. Multumesc pt. intelegere. In alta ordine de idei vreau sa va intrteb care e diferenta intre accelerarea la un RS ne-limitat si la un CBR ? PS. Are un efect benzina pusa cu fiabilitatea ?
  21. am revenit cam tarziu... Dupa cum vad Honda Cbr si Aprilia RS sunt in "topul" discutiilor pe forumul asta . Cat despre motocicleta nu stiu ce sa zic... mie imi surade faptul ca honda are motor in 4 timpi , e mai fiabila si de ce nu pt. ca e mai mica si mai usoara, iar in oras probabil ca te descurici mai usor in trafic. Vreau ceva pe care sa ma bazez atunci cand plec in excursii prin tara dar si cand ma strecor printre masini in oras. Sunt intr-o mare nelamurire... mai ales cand am vazut ce frumusete au scos la aprila... modelul de 2006 e, cel putin dupa parerea mea, mai reusita ca unele de 1000 cmc. Si de asemenea imi surade la aceasta faptul ca e de 2 ori mai puternica decat cbr-ul daca o delimitez( nu mai stiu cine zicea ca se vinde deja nelimitata ? ). Banii nu`s o problema foarte mare... ce imi e 4340 de euro(Honda) si 5200(Aprilia)... la 5000 de euro nu mai conteaza 900, daca vreau sa-mi iau ceva ce-mi place. Si ceva foarte importatant pt. mine: Cum sta al doilea pasager pe honda/aprilia ? . Astept raspunsurile voastre cu lux de amanunte
×
×
  • Creează nouă...