Sari la conținut

sebaro

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    DEVA
  • Carnet moto din
    1996
  • Motocicleta
    BMW R1200RT
  • Numar Moto
    HD26SEB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ PLANETA 5 1993-2009

sebaro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc tuturor pt informatii si detalii.!!m-am inscris la tura cu Vlad
  2. Mi-am rezolvat cu concediu.mersi fain dexxter!am si vb cu Vlad ,asa ca merg cu ei.
  3. Problema este ca eu doar duminica ajung in romania...lucrez detasat in olanda .sunt in tratative cu sefii sa imi dea o saptamana in plus concediu.va anunt cat de repede daca am un raspuns pozitiv.
  4. dexxter multumesc pentru informatii!!este de mare ajutor tot ce mi-ai scris . » Post actualizat in 22 Feb 2015 13:24 ovideo eu cand ajung acasa voi deja sunteti plecati.dupa cum am spus , concediul meu este doar 2 saptamani din 28 iunie-12 iulie.incerc sa vb daca ma lasa mai repede cu o saptamana si va anunt in zilele urmatoare.multumesc de invitatie!!
  5. Salutare tuturor! sunt Sebi din Deva,anul acesta asi vrea sa merg la intrunirea moto din Garmisch Partenkirchen in perioada 3-5 iulie am inteles ca se tine.daca vrea cineva sa vina poate sa posteze aici,ar fi fain daca am face o gasca sa mergem impreuna.bineinteles ca trebuie sa stim din timp.numai asa putem face programari pt cazare si sa organizam totul.eu am concediu limitat in acea perioada doar 2 saptamani si nu ma pot intinde prea mult. daca sunt si doritori din alte tari ne putem intalnii pe drum sau chiar acolo la locul evenimentului. de asemenea le multumesc anticipat celor care au fost acolo in anii trecuti si ne pot inpartasii din experienta lor avuta la acel eveniment(daca trebuie facuta ceva programare pt a participa acolo?ceva locuri de cazare prin imprejurimi?sau ce ar trebui sa stim despre acest mare eveniment?)eu nu prea am timp de net ca sunt mai tot timpul plecat dar incerc sa intru cat mai mult seara....
  6. » Post actualizat in 10 Dec 2014 09:43 Salut!eu am 1,72 iar cu seaua normala nici gand sa pui toata talpa pe sol, se inclina asa de mult motorul incat nu o sa poti sa-l tii.eu am modificat seaua originala la dan-timisoara cat de mult se poate sa nu afecteze incalzirea din ea si acum pot pune toata talpa jos cu o usoara inclinatie a motorului...si bineinteles ma orientez tot timpul unde opresc sa nu fie diferenta de nivel f mare..
  7. o sa verific si asta.deocamdata las bateria pe redresor cu impulsuri(la iernat) si in primavara este programata la Dan Cata pt o verificare amanuntita si service
  8. problema s-a rezolvat.am pus bateria la incarcat si azi dimineata la 0 grade a pornit fara probleme si merge foarte frumos. multumesc tuturor pe sfaturi!!!!
  9. eu sunt din deva-jud hunedoara si nu avem service bmw .cel mai aproape pt mine este bmw-oradea.asa ca nu este inca sezon si ramane pt primavara.azi de dimineata au fost 6 grade , a pornit imediat si a stat la ralanti .probabil a fost din cauza bateriei ca a dat ceva semne ca nu este in parametrii.multumesc pt sfaturi!!!.in primavara voi merge intr-un service sa-i faca o revizie capitala.motorul are 31.000km,consumabillele au fost schimbate in iulie anul trecut toate inclusiv bateria a fost pusa noua
  10. nu am verificat nimic ..azi si maine este sarbatoare iar dupa data de 7 ianuarie incep sa verific(strict ce ai spus si tu...la lucruri mai complicate nu ma bag ca ma depasesc) .l-am lasat in stare de functionare iar acum nu mai merge.
  11. dupa vreo 2o de minute tinut turat la 2000 ture a stat si am facut o tura de vreo 20 km si mi s-a oprit in mers..am fost sa fac plinul ca aveam doar vreo 12 L in rezervor. iar dupa ce s-a racit un pic la vreo jumate de ora de cand l-am oprit nu a mai pornit ..aceleasi probleme..
  12. buna tuturor!!am un bmw R1200RT model 2005,l-am cumparat in vara -2013,nu am avut probleme cu el..a stat in garaj ultimile 2 luni.a fost pornit de 3 ori in aceasta perioada.azi cand am vrut sa-l pornesc nu mai porneste decat daca il accelerez putin(fara o accelerare usoara nu porneste) si nu sta deloc la ralanti.multumesc anticipat!!!pt cei care imi pot da sfaturi
×
×
  • Creează nouă...