Sari la conținut

cosmincuzic

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Motocicleta
    CB 600 F
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

cosmincuzic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cosmincuzic

    Oferte Garaje

    Salut. sunt niste garaje de vanzare in spate la posta de la moara de foc, poate le si inchiriaza omul si facem jumi juma in caz ca te intereseaza.
  2. cosmincuzic

    Oferte Garaje

    Garaje in pacurari stie cineva ?
  3. cosmincuzic

    BURSA LOCALA

    se potrivesc cu marimile de la adidasi sau sunt cu un nr mai mare/mici ? multumesc
  4. cosmincuzic

    Oferte Garaje

    Oferte de garaje in pacurari ?
  5. Cine mai iese la o tura scurta de incepatori?
  6. La 11'30 o sa fiu la benzinaria mol din zona metro
  7. Salutare. Maine doresc sa fac o plimbare( nu am ales inca un traseu); cine mai doreste sa mearga este bine venit. Intentionez sa plec pe la 10-11. Posibila varianta: iasi- bacau- vaslui- iasi. 58km/h prin sate si maxim 80km/h in afara localitatii.
  8. RAR pret Salut. Daca mai sunt persoane interesate despre RAR pot citi povestea urmatoare: Motoreta e o Honda Hornet ( nu este noua) adusa din Italia de o firma din Cluj(moto mus). Am facut programare online la R.A.R si am obtinut un numar de programare pentru data de 14.03.2014 la IASI. Am mers la politie sa imi iau numar rosu (acte necesare: buletin si copie dupa buletin, copie factura intre mine si firma din cluj, copie intre firma din cluj si firma din italia care a vandut motocicleta, original si copie dupa certificatul de proprietate , original si copie dupa "carta di circulazione", copie dupa asigurare pentru numar rosu 32 lei, taxa Primarie 9 lei, taxa cec 13 lei, cerere numar rosu 0.50 lei cu aceste acte am fost la giseul politiei de eliberare numere provizorii unde am dat aceste acte si am platiti si o taxa de nr rosu in valoare de 20 lei) A doua zi am plecat la rar unde la poarta am prezentat numarul de programare si am primit o cerere pentru RAR Am prezentat cererea respectiva + "carta di circulazione" + buletin inginerului care se ocupa de RAR motorete .(dupa ce stai la rand ) Cu motorul oprit verifica frana fata+ frana spate completeaza o fisa si ma trimite sa platesc taxa(primesc de la inginer hartiile prezentate anterior). In cazul meu a fost o taxa de 356.56 lei. Dupa ce platesc taxa primesc 2 hartii una scrisa cu albastru si una cu verde. Cu hartia scrisa cu verde + "carta di circulazione" + buletin ma duc la el ; cand ma cheama (in cazul meu dupa 1 ora) si verifica faza scurta, faza lunga semnalizari fata, spate,stopul pe frana dimensiune pneuri sa fie precum cele scrise in "carta di circulazione" serie motor, sasiu, ma pune sa tin frana de mana si sa fac balans fata spate, face poze la motocicleta. Pe toata perioada aceasta motocicleta nu a fost pornita. Dupa ce am trecut de toate etapele astea imi zice sa astept actele pana intr-o 1h jumatate (la mine a durat 2h si ceva.) Dupa aceste 2h prezint buletinul si am primit "carta di circulazione" + cartea de identitate a vehiculului, certificat de autenticitate, talon de inspectie tehnica periodica (galben), bulina ce trebuie pusa pe numarul definitiv si certificat de inspectie periodica. Sper sa va fi de folos povestea mea. Cand o inmatriculez va povestesc si acolo cum decurg treburile precum si actele necesare. La RAR am fost programat la 8'30 -9. Am stat de la ora 8'00 pana la 14'00. Asfalt uscat si multa rabdare.
  9. cosmincuzic

    BURSA LOCALA

    Vinde cineva o geaca cu protectii hard umeri, coate si spate textil/piele pentru 180 cm inaltime si 80/90 kg ? Multumesc
  10. Era serialul cafe racer si au vopsit baietii o sticla in galben. era ok si se vedea si bine. poti incerca
  11. cosmincuzic

    BURSA LOCALA

    Caut un stander pentru roata spate (honda hornet 2003).Un pret va rog daca vinde cineva.
  12. Salut. Am si eu o honda hornet din 2003 si nu am decat o cheie. cum sa fac pentru a mai face una .Ceva idei ? pentru iasi ? multumesc
×
×
  • Creează nouă...