Sari la conținut

RazvanNHO

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

RazvanNHO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult pentru raspunsuri, in scurt timp imi voi face actele pentru inscriere la scoala, sper sa iau din prima, nu de alta dar imi plange mobra in garaj, vrea pe asfalt cu actele in regula .
  2. Salut, am venit cu o întrebare cam aiurea, probabil mai există un topic de acest gen deci îmi cer scuze . Pe 8 august împlinesc 16 ani, așa că în scurt timp vreau să mă apuc de școala moto categoria A1. Ca mobra deja am un Derbi Gpr 125 . Întrebarea mea este : examenul constă în sală, poligon și traseu? Este greu la traseu (în trafic) adică mă derutează polițistul să o iau pe interzis și să fac unele greșeli ca la categoria B ? Și în general școala este grea? Am șanse să o iau ușor ? Moto:
  3. Salut. Ce spuneti am sanse sa gasesc un yzf r125 in august 2014 (atunci iau a1) la pretul de 1000euro ? Sa aiba acte de 125 in regula si sa nu aiba probleme tehnice .
  4. Multumesc , derbi nu prea imi place dar l-am pus acolo ca un model de design , rs nici atat ca este drujba . Eu sunt indragostit de yzf :X
  5. Salut , sunt nou aici si as vrea daca se poate sa imi da-ti niste sfaturi daca se poate . In primul rand as vrea sa cumpar o motoreta care se conduce cu A1 dar din pacate am doar 1000-1100 euro , vreau sa o cumpar in vara lui 2014 (atunci iau A1) poate mai scad si preturile . Mie imi tajesc ochi in special dupa Yamaha yzf r125 (sunt indragostit de ea, dar cred ca nu imi ajung bani din pacate) , Aprilia rs125 modelul 2006 si Derbi gpr 125. Astea imi plac , daca stiti motorete asemanatoare (ca design) cu acelea si sunt mai ieftine va rog spuneti-mi . Intrebarea mea este daca as putea sa imi cumpar vreo motoreta cu banii astia(1000-1100euro) din cele specificate mai sus. Conditia ar fi sa nu fie calate de taranii , sa nu aiba probleme tehnice , cele optice as putea sa le rezolv eu , sa aiba acte de 125 15cp sa pot merge cu A1. Deci ce spuneti ? Scad preturile pana in vara lu' 2014 sa imi ajunga banii sa cumpar una sau imi recomandati sa mai stau pe bara un an pana mai fac rost de bani ?? Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...