Sari la conținut

aliniasi

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

aliniasi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sincer sa fiu,circul zilnic sau macar de 3-4 ori pe saptamana cu masina personala....desigur ca pasager si am cat de cat o oare care "experienta" in trafic pentru ca imi simulez mai tot timpu ce as face in situatia x sau in situatia Y. Dar ma ia cu emotii la unele faze ,mai ales ca sunt sute si sute de "profesionisti" plus ca vad ca au iesit niste gropi dupa iarna asta ,ca zici ca se rastoarna autobuzul. E ceva ,pana la urma asa ma gandeam si eu ...B si apoi A2 (am 18 ani,fac 19....mor pana la 24 cand poti da A ). Acum vine intrebare....cam ce motor sar potrivi cu mine . Am 174 inaltime,cam vreo 73-75kg, nu fac sala ...dar am muschi cat de cat (merg foarte mult pe jos si am fost sportiv de performanta),mi-a crescut oleaca burta ...am putin lordoza lombara. Pe mine m-ar interesa ceva gen "chopper" sa ii zic asa de 125-400cmc(asta e maxim-u pt A2 parca). Imi plac foarte mult modele Yamaha Virago si Dragster ,dar si Banditu de Suzuki Bandit. Care e mai fiabila,mai ok pe toate "planurile"...adica sa fie ok si pentru 2 persoane? P.S: Dragsteru e flacara mea ,imi doresc unul de cand eram mai mic ...cred ca toti ne-am dorit modelu asta. P.S2 : Nu prea imi plac sport-bike. Multumesc mult pentru raspunsurile de mai sus,chiar am sa dau ori intai de B si apoi de A2 ori pe ambele odata.
  2. #warlock Care ar fi cauza ? ) din cauza drumului lung si viteza mica ? (sunt o persoana mai "calma" ,si am destula rabdare ) #Kevinn Ai dreptate la faza asta. Dar imi place si imi doresc mult mult mult! mai mult decat B ,dar intervine si chestia ca ...nu prea am avut rude "motocicliste" si nu prea am pus laba pe un motor sa il simt ,nici macar pe un scuter . Stiu ca stai cu motoru 4-5 luni ,dar totusi cand vine primavara si totu e uscat ...mama mama ,imi si inchipui )!
  3. Salut dragi prieteni ,am o intrebare pe care nu o pot clarifica in cap si am decis sa va cer o parere. As dori sa stiu ce ar fi mai ok ,sa fac A2 sau sa ma apuc de B ...si apoi A2. Eu personal imi doresc foarte mult sa dau pentru motor ,din multe puncte de vedere,dar nu stiu care e mai accesibila in situatia mea. In principal ma intereseaza transportul zilnic (poti conduce zilnic o motocicleta ? cum e traficul pentru un motociclist in iasi sau mai bine spus in romania?) Nu prea ma intereseaza viteza ...ca tinta pentru mine ar fi Yamaha Virago 125/250 sau ceva in genul asta. E dificil? Stresant ? Obositor ? Ar fi mai ok ,sa incep cu B-u ,cu toate ca imi doresc foarte mult A2 ? Apoi ,cum e treaba cu distantele mai mari ..de exemplu : Iasi - Bucuresti ? e greu ? Chiar sunt curios si astept raspunsurile voastre,pe parcurs am sa mai adaug intrebari ,daca imi mai amintesc vreo cateva. Multam fain!
×
×
  • Creează nouă...