Sari la conținut

Cristof

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    1990
  • Motocicleta
    Honda Deauville
  • Numar Moto
    PH 66 KRO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XT

Cristof's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asta eram eu si de felul meu nu sunt "cartierist" sa ma dau barosan prin oras ca sa fiu vazut de unul si de altul. Banuiesc ca si tu , ca si cobraart sunteti inca "verzi" si nu ati vazut inca ce se poate intampla chiar si la 40km/h daca ai ghinionul unui accident. Eu sunt mai in varsta si ,prin natura serviciului am facut cu auto peste 900 000Km , dar la moto sunt inca oarecum incepator ( cam 10 000 Km din care cu XT 125 R pe care il am cam 3000 km din noiembrie 2005), dar am vazut multe accidente ( la unele am fost chier martor) si m-am lecuit de bravade . XT 125R este un motor cuminte atat pe asfalt cat si pe off road, usor de controlat chiar daca i-ai atins limitele. Spre Campina am ajuns la 103 km/h ( indicati pe vitezometru). Pot sa va spun ca am facut si ture mai lungi pe sosea ( Ploiesti - Cheia - Sacele - Brasov - Rasnov - Sinaia - Targoviste- Ploiesti) si pe drumuri forestiere si s-a comportat excelent . ( uneori te cam dor "Bucepsi" de la seaua enduro). Ce-mi place foarte mult este versalitatea sa , designul si cuplul motor excelent pentru capacitatea sa cilindrica.( avantajul sa fie un motor in 4 timpi fata de unul in 2 timpi). Chiar si cu toba originala motorul are un sunet fain de tot. Va salut si sper sa ne intalnim pe sosea!
  2. pai si merge cu motorul meu? (ai vazut - cagiva canyon 500 cu cauciucuri normale, de strada..) Merge fara probleme. si eu am numai anvelope Scorpion
  3. Si eu mai ard ceva benzina prin zona si pot sa-ti spun ca sunt multe drumuri forestiere ce merita sa fie incercate. unele sunt mai grele altele foarte faine de o tura de agrement. Dar iti mai dau o idee de traseu lung si nu prea dur de la Azuga. De pe DN1 in Azuga faci dreapta spre partia Sorica, iar intersectia in V de la fabrica de bere alegi drumul din stanga prin statiune . la capat ai sa dai de un drum forestier foarte bun ( pentru un drum forestier) si tii mereu langa rau. dupa vreo 12 km ajungi deja in fondul forestier Sacele unde drumul devine mai ingust si abrupt dar circulabil fara mari probleme. Nu ma mers pana la capat ca incepuse ploaia dar am sa incerc cu alta ocazie. Toate cele bune!
  4. Vin din respect pentru cel pe care nu-l mai putem saluta pe sosele
×
×
  • Creează nouă...