Sari la conținut

tatu28

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tatu28

  1. Eu stiam ca e obligatoriu sa inchei RCA nou daca ai certificat nou. Am citit mai demult ghidul asta https://www.odat.ro/asigurari-rca-ghid-despre-asigurarea-auto-obligatorie/ ca am si motor si masina. Regulile sunt reguli pt ambele categorii. Da, pretul difera de zona, de varsta, etc. Am mai citit si ca in caz de accident cine circula fara RCA valabil poate primi pana la 2000 lei amenda anul asta, plus retinerea certificatului. Nu mai stiu unde am citit asta, nu pe odat ce-i drept.
  2. Pai nu sustinem noi filmele romanesti? mergem, cum sa nu mergem, astept sa vad anuntul ca a aparut la cinema
  3. mama cum sunt astea. as accepta 5kg in plus doar sa ma bucur de ele :))
  4. Ha ha ha, astea cu Hrusca si Banica sunt geniale - toate!
  5. Bravo! Daca zici ca e asfaltat, la anul ma incumet si eu. Ati prins vreme buna, norocosilor. Acum cu nametii astia care vin din octombrie, imi e si frica sa mai fac drumuri lungi
  6. )) Deci de evitat. Am inteles. La TV am vazut zilele trecute Jurassic Park 2 - eh, ce vremuri, cand filmele astea ni se pareau super tari. Am auzit ca horro-ul Ouija ar avea incasari record, pacat ca inca nu se stie daca o sa apara si la noi. Sa vad daca il gasesc pe net, as vrea sa-l vad. Daca sunteti curiosi, gasiti aici despre ce e vorba: Mai e o varianta din 2007, dar nu am auzit cine stie ce despre ea
  7. tatu28

    Bancuri

    Moare un bogataş şi ajunge la cele două porţi. Vede în stânga numai bogătaşi care stau si fac plajă la marginea unui lac plin cu căc.t În dreapta erau oamenii săraci. -Decât să stau cu aştia săraci, mai bine cu cei bogaţi, chiar dacă am de suportat un pic de miros. Merge bogatasul pe poarta din stanga si se intinde la soare. După câteva minute apare dracu', fluieră şi strigă: -Hai, pauza s-a terminat, scufundarea!
  8. )) Casca mi-a atras atentie si daca nu mentionai, nici nu observam papusa Barbie. Pune-i si tu mustati ca sa fii macho )
  9. )))) Uite inca una de la acid photo, asa, de sezon:
  10. hehehe, invie natura - ma mananca talpa deja! faine poze!
×
×
  • Creează nouă...