Sari la conținut

Slymoto

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    HD

Vizitatori Recenți Profil

260 citiri profil

Slymoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am vazut-o dar nu e compatibila.
  2. Am cateva achiztii facute cu Adi. Ramane cam singura optiune, se pare. Multumesc oricum de intentie.
  3. Da, numai ca asta e pt Road King. Caut frecvent pe ebay, am gasit cateva variante insa ma gandeam sa intreb si aici, poate cine stie...
  4. Salutare. Sunt in cautarea unei sei solo, compatibila El.Glide, Road Glide 2002-2007. Detin saua standard dubla dar mai vreau una cu un profil mai jos si mai retras. Multumesc.
  5. Corect. Eu am V&H + Big Sucker de la Arlen Ness (fara un power commander) si uneori in trafic, cand e incins bine motorul, are tendinta sa se subtureze la accelerare. Clar e o problema de amestec, deci imi trebuie un management pt motor.
  6. Pana acum vreo 3 ani te puteam ajuta cu lectii de chitara, insa din lipsa de timp am inchis capitolul. Vin ajutorul tau cu cateva sfaturi. In primul rand este important sa-ti stabilesti un target, ce vrei sa faci cu chitara: sa canti folk, cover-uri/balade, rockareala... In functie de preferinte, iti cumperi instrumentul. Chiar daca esti incepator, poti incepe pe ce chitara vrei sa evoluezi (chiar si electrica). Nu are rost sa o iei noua, la banii aia iti iei un SH marca buna, anunturi gasesti pe forumurile dedicate sau chiar pe site-urile de mica publicitate. Mai mult de jumatate din cei ce se apuca de treaba asta, renunta in primii 2 ani si o parte din acestia isi vand instrumentele, deci ai sanse mari sa gasesti un brand bun la bani frumosi. Daca esti autodidact, te poti descurca si singurel, sunt foarte multe tutoriale pe youtube, insa ti-as recomanda sa incepi cu un cunoscator. Cum spuneau si unii colegi mai sus, primii pasi sunt importanti sa ii inveti corect. Daca incepi gresit, iti va fi greu sa evoluezi si inevitabil apare esecul.
  7. Recomand cu căldură serviciile lui Adrian, serios, de mare incredere si de cuvant. Multumesc încă o dată Adi.
  8. Salutare. Vreau sa aduc din Polonia o motocicleta SH, vanzatorul este dealer si poate emite factura pentru cumparatori din EU, inmatricularea intentionez sa o fac pe firma la care lucrez pentru a beneficia de neplata TVA-ului, firma este inregistrata in registrul operatorilor comunitari. Pentru asta, va rog sa ma ajutati cu cat mai multe informatii, cum ar fi: - este posibila inmatricularea indiferent de codul CAEN al firmei? - dpdv contabil, are acelasi regim ca orice auto din firma sau un regim special? Orice informatie in plus pe acest subiect, imi va fi de mare folos. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...