Sari la conținut

klaus2016

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    VN2000 Classic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF600S

klaus2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Intervale revizii, cat tin pneurile, consum (de fapt autonomie), ce evacuari aftermarket are lumea, drumuri lungi facute cu ea (cu/fara pasager) si probleme aparute, dar mai ales un DRIVE TEST. E clasa care ma intereseaza pt o eventuala achizitie dupa cruiser, daca nu cumva chiar si enduro-touring.
  2. Salutare. Am tot cautat un topic dedicat, insa ori nu l-am gasit eu, ori chiar nu-i. Asadar, daca exista posesori de GTR1400 sau macar cineva care s-a dat cu asa ceva, m-ar interesa foarte mult opiniile/concluziile/sfaturile voastre. Multumesc.
  3. Cel mai tare festival moto de la noi - felicitari Seawolves MC pentru organizare - locatie, concerte, parada, concursuri, security. Atmosfera super tare, oameni veseli, bikeri din toata tara si din afara, prieteni vechi si noi - un mamut de festival care banuiesc ca e al naibii de greu de organizat si gestionat. Evident ca a fost si traditionala ploaie - nici ea nu vrea sa lipseasca de la acest FEST. Felicitari inca o data, sa ne revedem cu bine la anul si asfalt uscat tuturor!
  4. klaus2016

    Kawasaki Vulcan

    Salutare! Las si eu aici o rugaminte - daca auziti cumva sau stiti pe cineva sa vanda vreo evacuare aftermarket SH de Vulcan VN2000, dati va rog un semn. In special Vance&Hines, Cobra Long Shots sau Freedoom Performance. Multam!
  5. klaus2016

    Kawasaki Vulcan

    Asa, tu zisesei! Ma bucur sa aud ca-s ok. Au o gramada de piese si toate OEM...
  6. klaus2016

    Kawasaki Vulcan

    Nu e tarziu deloc ... Multumesc! Incerc in paralel si o comanda pe motorcyclespareparts.eu, am vazut aici ca a pomenit cineva site-ul, sper ca nu e teapa...
  7. klaus2016

    Kawasaki Vulcan

    Ce bine ar fi fost, din pacate nu cred ca merge, al meu e cu prindere dedesubt, cel pt vn800 are doua suruburi pe fata parca. Pt orice eventualitate, poti masura diametrul, te rog? Multumesc f mult!
  8. klaus2016

    Kawasaki Vulcan

    Salutare, aveti idee unde pot comanda un capac semnalizare spate pt un Kawa VN2000? S-a decis sa se rupa in mers... Multumesc.
  9. AWD: omu' zicea ca standul e montat, mai trebuie nu stiu ce instalatie de aer de finalizat, dar e pe pozitie. Mda, asa speram si eu, ca la mine clar amestecul e sarac ca bubuie in draci, dar macar vad ce putere are la roata si cuplu si daca nu imi convine (daca au mai murit niste cai adica), bag un power commander ceva... Tot e ceva, decat sa il pun blind... Zic...
  10. Mda, AWD, makes sense! Sa ne dea valimol de veste si iau si eu vacutza la testare » Post actualizat in 08 May 2017 13:04 Am dat un tel la United Motors - cica pe la sf saptamanii ar fi functional. Mai trebuie vorbit la telefon. Pe al meu stock cica doar poate sa imi spuna puterea la roata si amestec daca e sarac etc, dar reglaje ciu ciu. Doar cu power commander sau ceva similar. Dar chiar si asa merita sa dau un ochi.
  11. Dyno asta e ok si pt varianta stock - mai poate misca ceva in ea sau doar pt moto cu fuel porogrammer?
  12. klaus2016

    Kawasaki Vulcan

    Salut, baieti! Ceva experiente pe aici cu "darkside" pe spate la VN2000? Thanks! Drumuri bune!
  13. Deci e bun backrest-ul. Cred ca voi confectiona ceva - am cateva idei - va tin la curent Asta daca nu o vinde careva p-aici ...
  14. Salutare si Craciun Fericit! Guys, ceva sugestii pt un backrest? Linkuri/experienta personala. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...