Sari la conținut

h_arthur_12

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

h_arthur_12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Prefer sa ma consult cu comunitatea de enduristi inainte sa fac orice fel de plan. Daca concluzia va fi ca Romania nu e tara potrivita pentru aceasta initiativa, si asta e un rezultat valoros.
  2. @Speedy.K: Nu am. @Bigfoot: trebuie sa-ti dau dreptate, sunt foarte multe motive pentru care ai alege orice alta padure in loc de un park de enduro. Ce vrem sa aflam noi este, daca sunt destule motive pentru care ai opta pentru o pista (semi) artificiala in loc de una naturala. Cum ziceai si tu, poti sa-ti cumperi cateva hectare sa fie doar terenul tau de joaca, dar ideea noastra este sa fie o echipa in spate care sa mentina traseele, sa le schimbe periodic, sa se ocupe de facilitatile din afara pistei moto, ca sa te poti concentra doar pe ce e mai important: sa te dai.
  3. Sunt de acord cu tine, Mircea, ca enduro e cel mai frumos in forma lui pura, unde ai libertate, aventura dar si dificultate tehnica. Si eu ma pregatesc sa ma duc astazi pe un traseu nou. Proiectul asta s-ar adresa pentru cei care: vor sa practice enduro mai mult ca sport, intr-un mediu controlat si monitorizat. Poate vor sa se antreneze pentru prolog-uri, endurocross, motocross sau pur si simplu vor sa-si imbunatateasca anduranta si tehnica pentru ocaziile cand o sa faca trasee in natura. vor sa aiba aiba un impact mai redus asupra naturii. Poate vor sa treaca chiar pe motociclete electrice. vor fi nevoiti sa faca asta din cauza legilor (exemple din tarile vestice). Inca nu stim daca ar fi destui doritori pentru asemenea pista (sau cum vrei s-o numesti), de aceea si sondajul si discutiile cu voi. Cum zici si tu, provocarea poate cea mai mare e sa poti oferi aspectul de aventura prin trasee noi cand tu esti limitat la o suprafata fixa de teren.
  4. Multumesc pentru clarificare, siadimet, acum mi-e mai clar ce inseamna "enduro". O sa ignor aroganta din comentariul tau si iau doar partea constructiva, care e la fel de valoroasa ca orice alta parere. Iti doresc un weekend plin de adrenalina prin padurile noastre frumoase!
  5. Ma dau exclusiv la enduro de relativ putin timp (5 ani).
  6. Multumim frumos! Legat de cele 3 variante, sa alegeti cele mai prioritare. Asta nu inseamna ca nu se pot implementa toate. :-) Folosind rezultatele: O sa punem la punct un plan solid, cu care vom merge la potentiali investitori. Rezultatul pasului 1., speram sa fie chiar pista de enduro. Numai bine!
  7. Salutare! Ne-ar ajuta mult parerea voastra legat de un potential proiect prin care s-ar imbogati comunitatea noastra cu o pista amenajata pentru enduro dar nu numai. Va rog sa completati acest formular, dureaza maxim 2 minute: https://goo.gl/forms/f9s46hbTqumBczBx1 Mersi anticipat
  8. Sunt de acord cu sfatul majoritatii de pe acest topic: NU-ti lua motocross pentru enduro! Am facut si eu greseala asta, a facut-o si un prieten de-al meu. Pacat ca pe vremea aia nu stiam de acest forum. "Evolutia" mea: Reiju 125 MRX -> Yamaha YZ450F -> KTM 450 EXC. Prietenul: Suzuki RM 250. Acum amandoi cautam enduro in 2t, 250cc sau mai mic :-)
×
×
  • Creează nouă...