Sari la conținut

Spanda

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Spanda

  1. Rezumatul unei zile faine de primavara, in doar 1:46 minute Va doresc un An Nou fericit si ture cat mai multe!
  2. Doi dintre prietenii mei au avut 2T si nu au avut nicio problema sa urce. Apar in filmari doar pentru ca i-au ajutat pe ceilalti Mai gasesti filmari daca intri pe contul meu de vimeo. Despre gps ... nu stiu, tre sa intreb. Nu prea folosim, pentru ca cunoastem locurile.
  3. O iesire pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee de langa Sibiu. P.S. Aveti un pic de rabdare cu playerul. Ar fi indicat sa-l vizionati filmul direct de pe vimeo (click pe vimeo), nu embeded.
  4. Salut! Gasesti trackul aici https://www.runtastic.com/en/users/alexandru-bischin/sport-sessions/1038311664
  5. Draga, Florinelu, ciclu este un un set de evenimente care se repeta. Faptul ca ne dam cel putin in fiecare sambata si de fiecare data se pune problema 'sa fie frumos' sau 'pentzi' e tot un ciclu. In alta ordine de idei ciclul poate fi inteles si ca un: grup de productii (literare, muzicale, filme) care au o tema comuna, in cazul nostru: 'Enduro - sa fie frumos', pentru ca am si ceva filmuletze din ciclu: 'Enduro - "pentzi"
  6. Ma gandeam sa nu raspund, dar draga Sebaca, dupa cum vezi 'pentzi' e folosit in doua locuri: (pentzi vorba lor - stii tu a cui ) si Ce preferati: 'pentzi' sau plimbari?. Deci prima data, spun clar ca e vorba lor, iar a doua oara e intre ghilimele, adica daca tot esti tare in la limba romana ar fi trebuit sa intelegi ce inseamna ghilimelele. Toata lumea stie ca se zice pante, numai prietenii nostri constructori, NU . Asa pentru tine: GHILIMÉLE s. f. pl. Semn de punctuație în formă de două mici unghiuri sau de două mici virgule dispuse paralel, care închid între ele citate, o vorbire directă, titluri de opere ori nume de instituții, cuvinte cărora li se dă un sens (stilistic) special sau asupra cărora vorbitorul vrea să insiste, traducerea ori sensul unui cuvânt; semnele citării.
  7. Ca sa explic numele topicului: exista o 'tensiune' intre prietenii mei: sa ne dam pe trasee grele (pentzi vorba lor ) ) sau sa fie frumos, adica plimbari la mare inaltime cu peisaje superbe. Pentru unii 'sa fie frumos' inseamna a consuma benzina degeaba. Sincer, mie chiar imi place sa fie frumos, pentru ca pe unde se dau prietenii mei mi se face rau . Sunt curios ce parere aveti. Ce preferati: 'pentzi' sau plimbari?
  8. Lasa ca vorbesc cu Batranu sa nu te mai ia. Ca nu ai ce cauta cu un motor din viitor pe asa ceva ) Din cand in cand, cred ca e fain sa mai vezi si altceva, decat o panta in padure si asta pana se mai poate. A fost intr-adevar foarte usor si pare plictisitor daca vrei adrenalina. Am facut filmul pentru locurile astea frumoase, care merita vazute, macar o data in viata. Va multumesc tuturor pentru comentarii.
  9. Asa e. Faina tara mai avem. Te simti 'incarcat' dupa o asemenea tura, chiar daca e mai mult offroad decat enduro.
  10. O plimbare: Sibiu, Rasinari, Tomnatec, Fundu Raului, Poiana Buceciu, Voineasa, Valea Macesului, drumul strategic, Translapina, Obarsia Lotrului, Pasul Tartarau, Valea Frumoasei, Paltinis, Rasinari, Sibiu. Sper sa nu va plictisiti, ca e cam lung (9:25 minute) si va placa. Ceva actiune gasiti pe la sfarsit
  11. IMI CER SCUZE DAR A TREBUIT SA MODIFIC PAROLA LA FILM!!! Aveti mai jos varianta fara muzica, care nu e chiar rea, chiar daca nu se intelege de ce apar niste efecte la un moment dat. Motoarele chiar suna bine Filmul mai are ceva imperfectiuni legate de sunet, pe care o sa le rezolv, cand o sa am timp. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE. P.S. Aveti un pic de rabdare cu playerul. Ar fi indicat sa-l vizionati filmul direct de pe vimeo (click pe vimeo), nu embeded. Multumesc » Post actualizat in 24 Dec 2014 14:42 Varianta noua e in lucru. sper sa o termin in curand. Are si muzica. Va rog nu va pierdeti timpul vizionand aceasta variata. » Post actualizat in 30 Dec 2014 17:39 Noul film este online: cred eu un pic mai dinamic, cu multe cadre noi. Sper sa va placa.(e acelasi link, dar am ales sa-l mai postez o data) Va doresc tuturor: An Nou mai bun, multa sanatate si iesiri cat mai multe! La multi ani!
  12. Ba nu te-ai putut abtine!!! Asta nu trebuie sa fie public!!! Daca plang astia de la vimeo ma supar si schimb parola.
  13. Multumesc. Nu sunt 'in domeniu', dar imi place sa fac asta. Mai invat si eu lucruri noi
  14. xt600 si Alex va multumesc pt aprecieri O iesit asa bine, ca au trebuit sa imi urce motoru , si s-a putut filma astfel si din alte unghiuri
  15. zise: instalatoru!!! ) » Post actualizat in 11 Oct 2014 19:26 Stai linistit ca au de cine sa se amuze ... ca de patru ani sunt tot incepator ... abia acum am inteles de ce trebuie sa ti picioarele in scarite pe urcari ... si de coborari Doamne fereste, numai decat saptamana trecuta mi-am busit coastele, iar azi am postat filmul in loc sa ma dau. Dar poate e mai bine asa ca au mers la Cabana Suru unde e foarte periculos: poteca ingusta, radacini si rape de 40m.
  16. Salut. Folosesc Sony Vegas 12 Pro. Intentionez sa folosesc Adobe Premiere + Adobe After Effects prin cloud (adica sa imi fac abonament) . Am folosit si eu GoPro Studio, dar nu eram multumit de calitatea randarii finale. Am vazut filmele tale sunt foarte faine.
  17. Multumesc. » Post actualizat in 11 Oct 2014 10:25 Din pacate nu am putut folosi niste filmari de pe niste trasee foarte faine si mai tehnice (pietre mari, apa), doarece nu s-ar fi inteles nimic din ele, intr-un cadru de 2-4 secunde. Prietenul meu, care a s-a dat pe acolo are camera montata pe aerisirea din fata la casca, iar asta face ca totul sa fie intr-o miscare haotica, de neinteles pe intervale scurte de timp.
  18. Cum petrecem cand ne dam: PE SCURT. S-ar fi putut numi si: "Cum imi urca prietenii motoru" Sper sa va placa. P.S. Aveti un pic de rabdare cu playerul. Ar fi indicat sa-l vizionati filmul direct de pe vimeo (click pe vimeo), nu embeded. Daca nu se intelege dialogul, va rog sa folosit butonul CC din player, pentru subtitrare. Multumesc
  19. Nu e chiar asa, dar e clar ca e problema de intelegere:) am facut si noi plimbari, muntii cindrel si lotrului, surianu, pana la sarmisegetuza, drumul regelui. Nu doar toata ziua pe o panta. Pana la urma conteaza ca suntem impliniti de ceea ce facem, chiar daca nu ne intelegem:) bafta si drumuri interesante cat mai multe
  20. Acum ca sa fiu un pic rau daca ar fi sa iti dau o nota intre 1 si 10 pt clipul tau: cat ar putea fi!? Din pacate nu pot sa iti dau vreo nota pt ca singura ta realizare e ca ai dat drumu la camera pt 17 minute pe un drum care ... In fine nu mi-o lua in nume de rau, eu nu prea inteleg care e placerea in toata treaba asta. Poate pe la 70 de ani o sa imi iau si io un motor din asta, ca imi zice femeia ca vrea sa o scot la plimbare cu motoru Hai ca am fost foarte rau .. Ca m-am cam atacat. Sincer m-am cam suparat ca radu a postat filmul aici. Acum pt filmul lui iti multumesc pt nota 5, din punctulu de vedere 5 e mult, pt calitatea imaginii si a continutului. Dar omu iubeste insula asta, asa ca pot intelege Ii doresc numa bine si cat mai multi km!
×
×
  • Creează nouă...