Sari la conținut

Aurelian Lupul

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Aurelian Lupul

  1. Aurelian Lupul

    Anunturi GARAJE !

    Caut garaj in Manastur. Zona Bucegi-Parang-Minerva-Big. De preferat la comun cu careva.
  2. Aurelian Lupul

    Anunturi GARAJE !

    Caut garaj in Manastur (zona Parang-Bucegi). Motorul il aduc in Mai-Iunie dar sunt dispus sa platesc cu 2 luni inainte pentru a avea siguranta ca am unde sa-l tin. Astept oferte.
  3. Absolut de acord cu tine. N-am vrut sa fie interpretata intrebarea ca "Ce sa-mi iau?" ci mai degraba ca o tentativa de a afla cate ceva de la cei mai experimetati. Eu-s un novice suprem si destul de atehnic deci chiar si sfatul de a nu achizitiona motor cu lant l-am "notat". Oricum, constientizez ca topicurile de genul sunt istovitoare pentru mebri vechi dar chiar n-am reusit sa formulez altfel. Multumesc si pentru sfaturi. Clar in cele din urma inima primeaza.
  4. Asa-i...dar cand exista o comunitate de oameni care au calarit diferitele variante de "amante" am zis sa le cer parerea )). Nu o sa fie folosit doar in oras. Dar o sa vada si cateva drumuri scurte (lucru-casa) pe saptamana. Dar noh...scopul e sa-l scot in weekend-uri cand imi vizitez amantele adevarate )).
  5. Multumesc frumos. Asa cu lantul n-o stiam (ca multe altele presupun).
  6. Norocul este ca voi putea imprumuta diferite modele inainte de achizitie...deci s-ar putea sa ajung la concluzia ta. Opinia mea era pur teoretica
  7. Categoria va fi A dar nu as vrea sa-mi iau prima motocicleta peste 600. Pentry Harli tre sa ma casatoresc...ca sa-mi pot vinde sotia pentru a-mi permite motorul )
  8. Am cam 1.85 si 100 kg....deci da..cat un dulap modern ). O sa fie folosita destul de mult prin oras.
  9. Salut! M-am hotarat ca-i timpul sa-mi potolesc aceasta sete si sa-mi iau o motocicleta. Ce model de chopper imi recomandati pentru prima "amanta"? In bugetul meu ar intra una din urmatoarele: Yamaha Virago, Kawasaki Eliminator, Kawasaki Vulcan, Suzuki Intruder. Ma intereseaza cam care ar fi modelul cel mai recomandat pentru incepatori. As vrea desigur sa fie cat se poate de usor de intretinut (sa se gasesca piese de schimb relativ repede). Orice alte sfaturi sunt binevenite. Multumesc anticipat si scuze pentru ca-s (probabil) al 2304 om care pune aceasta intrebare pe acest forum . Cu respect, Tudor
×
×
  • Creează nouă...