Sari la conținut

DaJackal

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Yamaha Dragstar XVS 650

DaJackal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am sa trag o privire in sectiunea amintita. Mai trebuie sa cumpar oricum o casca, asadar puteti sa imi sugerati va rog una care sa fie in jur de 500 de lei, sa nu abureasca, full face - pt chopper, si sa protejeze bine?
  2. Salutari, Mi-am achizitionat o casca Caberg V2 407 noua si am scos-o la o plimbare. Dupa vreo doua minute a inceput sa abureasca vizorul destul de urat. Stie cineva de ce face asta (pt ca ma gandesc ca nu e normal) si ce as putea sa fac sa nu se mai abureasca? Mersi.
  3. Am intrebat un magazin fizic din cluj in detrimentul unui online, pentru ca as vrea sa testez casca inainte sa o cumpar, caci am inteles ca e important sa fie potrivita. Si atunci nu mi-as lua online, decat daca as testa inainte si as stii marimea exact.
  4. Salut! Dupa cum spune si titlul topicului, caut magazine in Cluj unde pot sa imi cumpar echipemente de protectie si imbracaminte ca sa le pot folosi cu Dragstar-ul meu. Cel mai mult ma intereseaza niste casti faine (si cat mai sigure) si sa vad ce echipamente mai pot sa imi cumpar ca sa fiu cat mai protejat. Daca aveti nume, linkuri, adrese, numere de telefon, v-as fi recunoscator. Mersi.
×
×
  • Creează nouă...