Sari la conținut

Ruben

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Suceava
  • Carnet moto din
    nu'i
  • Motocicleta
    PitBike 150
  • Numar Moto
    PAį

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Malagutti F15,Yamaha YBR125,Pioneer 125cross

Ruben's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. de cand a luato i sa zis ca totu e facut la ea..acuma stiti cum e romanu care vrea sa scape de ceva..). Ok mersii o sa incerc sai schimb filtrul si bujiile,apoi daca tot nui bine cautam mecanic Multumesc de ajutor >< !
  2. Scuză'ma daca ti sa parut ca mam adresat cu un "cuvant urat" nu miam dat seama sa fi pus semnul exclamarii )
  3. Salut!Am un prieten care detine o motocicleta Hyosung Gt 650. E normal sa scoata fum negru destul de vizibil atunci cand sta la relanti,iar cand e turata un fum mai accentuat.e posibil sa scoata fumul asta din cauza ca e in 2pistoane? A incercat cu benzina de la peco'uri diferite totusi aceasi treaba.. Rog posesorii de motoare in 2 pistoane/cilindri sa'mi spuna daca aceiasi treaba cu fumul patesc si ei. Din ce am inteles e motor de Suzuki Sv650 O seara faina! Quote MultiQuote
  4. Nu e vorba de2timpi! E motor cu 2cilindre/pistoane. Pai fumul e de culoare neagra
  5. Salut!Am un prieten care detine o motocicleta Hyosung Gt 650. E normal sa scoata fum destul de vizibil atunci cand sta la relanti,iar cand e turata un fum mai accentuat.e posibil sa scoata fumul asta din cauza ca e in 2pistoane? A incercat cu benzina de la peco'uri diferite totusi aceasi treaba.. Rog posesorii de motoare in 2 pistoane sa'mi spuna daca aceiasi treaba cu fumul patesc si ei. O seara faina!
  6. Salut! Deci dupa cum spune si din titlu mobra mea nu'mi porneste daca nu e farul aprins. Inainte daca o porneam fara baterie pornea motorul dar mergea foarte subturat si daca il acceleram se oprea. Acum de cateva zile imi facea figuri la pornire si iam scos bateria si minunee merge fara baterie..ea era pornita si era aprins si farul am dat sa il sting sa oprit si motorul dau iar sa incerc sa il pornesc nimic numa nu vrea si nu vrea (cu si fara bateria aceias treaba) cand dau sa aprind farul si dau sa o pornesc porneste cand sting farul se opreste.. Si deasemenea inainte cand dadeam contact(fara pornire motor) si aprindeam farul se aprindea mergea de pe baterie acum nu se mai aprinde iar la buton nu imi porneste..deci ca sa o pot pornii trebuie sa fie farul aprins.. Banuiesc ca e vre'un scurt ceva..cum il depistez,sau ce poate fii altceva? Multumesc
  7. Aa..pai da aici e problema ca nustiu cum dau de importatori... Adica am gasit ceva pe net..dar au sediul in iasi.. Acum nu cred ca le pot da e-mail si sa le spun de "nevoia" mea...)
  8. Declaratia pe propria raspundere..asta fiind ce? Pe propria raspundere ca ce?
  9. am incercat..am inaintat oleaca apoi am ajuns intr'o "infundatura". De acolo nu mai pot sa continui..nu mai dau de persoana care trebuie.. cu toate ca am vazut ca marea parte din tipul asta de motocicleta sunt prin Anglia...aduma degeaba merg la ghici..:|
  10. Da..am luato ca am dat un scuter de 49 pe ea....si minsa parut ok "afacerea" si ala neavand toate actele.. A ajuns deja pe la politie si aia miau verificato si miau spus ca nu e fuarata.. Si ca as putea sa o bag in rar pentru identificarea vehiculului..asta in ce consta? Ma avantajeaza cumva?
  11. apai initial nu aveam de gand sa o inscriu..si am luato asa sa ma invat pe ea si sa o frec pe aici... Da mau cam luat astia de la rutiera si mau pus sa o inscriu..
×
×
  • Creează nouă...