Sari la conținut

TROLL

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TROLL

  1. Salut, felicitari pentru alegerea facuta si sa te bucuri de ea cat mai mult. Spune-mi te rog niste impresii generale despre moto, acum ca a trecut o vara si ma gandesc ca ai apucat sa te dai cu ea si sa iti faci mana. Doresc sa-mi iau si eu la fel vara asta, model după 2015 DCT Iti multumesc. Cosmin
  2. Frumoasa " italianca" !!! bravo super bine arata.Asa ceva e doar ptr autostrada!!! Asfalt uscat si sa aveti grija unul de celalalt .
  3. Bravo !!! felicitari. sa ai parte de ea si sa te bucuri la maxim. Asfalt uscat !!!
  4. FRUMOASA SI COLERICA !!! Imi pare bine sa dau de persoane care stiu ce vor de la ei insisi, ce potential au si ca nu dau banii pe "jucarii" .Cei ce sunt seriosi se vad de la distantza..isi iau lucruri serioase.. .Nu conteaza cat de mare este,sau puternica ( violenta),fiindca tu esti pe ea si nu ea pe tine,TU ESTI DRESORUL,ea doar face ce-i zici tu..Pana una alta iti doresc ( RODEO PLACUT ),sa te bucuri de ea, asfalt cum iti doresti tu, si foarte multi KM curati... .. PS. BAH IA NU VA MAI LUATI DE TROLI
  5. Indraznesc si Yo sa va arat noua mea achizitie,sa va dati cu parerea, desi am o singura poza pana acum.Poza facuta inainte de UPGRADE, adica: AKRAPOVICH carbon,furtune racing etc,etc.Voi reveni cu poze mai incitante.
  6. TROLL

    Mi-am Luat Si Yo

    felicitari ma bucura pentru tine. it doresc asfalt cum vrei tu si multa atentie
  7. BRAVOOOOOOO!!!!! SA-L STAPANESTI CU PLACERE SI SA TE BUCURI DE EL .. FRUMOASA SCULA, CRED CA ARZI DE NERABDARE SA VINA CALDURA..
×
×
  • Creează nouă...