Sari la conținut

Catalin_a

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    catalin_radulea

Profil

  • Locatie
    Constanta
  • Numar Moto
    CT 75 CTL
  • Club
    ...free rider

Catalin_a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 5. DACA te opresti de la frecare, aveai timp destul sa te opresti si cu motorul Chiar sunt curios referitor la acest punct. ...un om este mai usor decat o motocicleta + un om pe ea, un om are pata ce contact cu asfaltul mult mai mare decat o motocicleta, pielea (costumul de protectie al motociclistului) are aproximativ aceeasi aderenta ca si cauciucul ?! Personal... cred ca un om imbracat in combinezon din piele se opreste mai repede decat o motocicleta pe franare.
  2. ...daca te duci la Galati sau Targoviste da un semn de viata ca vin si eu (cu masina). Si in weekend-ul 15-17 sept. este Dracula Bikers MC Cluj-Napoca, la asta cred ca merg cu motorul, nu de alta da ma mananca rau incheietura PS. La munte mai ai tu timp sa te duci ...dar intruniri... nust cate mai prinzi anul asta
  3. ...Doamne ajuta' ...cu putin noroc vin si eu
  4. ...da de ce numai choperisti mai ca7a ? ...poate vin si eu, daca reusesc baietii sa o "repare" cat de cat, adica o sa dau jos carenele alea sparte de pe ea (si bordul si farul) si poate ma bag si eu ...bogdan ! huuuuooooooooooo ...nu ai mai dat nici un semn de viata ?!
  5. Catalin_a

    Hop Si Eu

    ...multumesc ca sunteti aproape de un motociclist care plange la capataiul unui ghidon bine deformat Acum ca sa raspund la cateva intrebari: 1. Din motive subiective nu va pot spune viteza cu care circulam si nici viteza in momentul impactului (vezi primul post, acolo am spus ceva dar are 2 intelesuri, il alegi pe care vrei) 2. In legatura cu echipamentul... aveam o pereche de manusi de vara (care nu au nici o zgarietura semn ca nu am atins asfaltul cu palmele), o geaca de vara cu protectii HARD care este praf si ccasca Vemar harjaita rau de asfalt cu viziera rupta, blugii zdrente si putin din pielea de pe piciorul drept 3. Dupa acest eveniment sunt sigur ca asta a fost un semn, cei care ma cunosc stiu ca merg tare ...mult prea tare poate, asa ca ma gandesc dupa ce repar motorul sa achizitionez altceva mai "domol" si mai confortabil ...un Virago poate. Pa, pa.
  6. Catalin_a

    Hop Si Eu

    Pe 09.08.2006 in jurul orei 19.15 ma deplasam pe B-dul Mamaia, 300m de la Delfinariu spre statiunea Mamaia. Soseaua este cu 2 benzi pe sens despartite de un scoar cu verdeata. Si cum ma deplasam eu asa mai cu viteza recunosc (asa merg eu) de pe o straduta laterala iese o dacia cu inscriptia Scoala, un tanar invata sa conduca, ma vede dar invatacel fiind opreste (cred ca instructorul a oprit) pe banda I (o ocupa pe toata). Pana aicia totul ok, mai am o banda pe care sa circul asa ca ma incadrez pe banda II si gonesc in continuare fiind sigur ca soferul m-a vazut, a oprit si astepta sa trec eu. Acuma de pe aceeasi straduta de pe care a iesit dacia mai vine un nene cu un Cielo care... de ce sa astepte el la semnificatia indicatorului STOP si de ce sa stea el in spatele masinii cu scoala care ocupase toata banda I, NUUUU el e mai smecher si il depaseste, da nu numai ca-l depaseste, dupa ce il depaseste opreste complet pe banda II blocand-o si pe aceasta (chiar nu inteleg de ce a oprit ca in fata nu avea nimik, putea sa mearga linistit). Acum eu cum ma deplasam asa mai sprinten ma arunc in frane cat pot (treptat ca sa nu blochez vreo roata) ...treptat, treptat dar vedeam cum ma apropiat foarte tare de masinile alea oprite, asa ca ma arunc in frana fatza rau de tot, se blocheaza fatza si simt cum dau cu capu de asfalt si Suzi se tolanea pe piciorul meu .....PAUZA..... (ca de aicia nu mai stiu) ...deschid ochii, vad cerul si o fata draguta care vorbea la telefon speriata cerand o salvare (zic... taci ca-i bine daca vine), mai aud pe fundal un nene care striga: Scoate-i casca, Scoate-i casca. Incep si le fac semne sa nu-mi scoata casca, le spun ca nu stiu ce leziuni am si nu este bine ceea ce fac. Acum incep sa ma verific. Misc capul, ok la gat nu am nimik, asa ca scot casca, de fapt desfac siguranta ca oricum 2 binevoitori trageau de casca mea de ziceai ca vreau sa o fure ...trag adanc aer in piept, respir de cateva ori puternic, nu ma doare nimic, nu am nici o coasta rupta ...misc mainile, misc picioarele PROBLEMA ...nu puteam sa le misc liber, ma loveam de fiare, ce naiba.... ...ERAM SUB DACIE. Incep si ma dezmeticesc si ma tarai afara de sub masina, toti din jur tipand: STAI JOS, NU TE MISCA, STAI ACOLO. Incerc sa ma ridic in picioare da zice-ai ca-s rupt de beat, nu aveam nici o coordonare in membre. Ma ridic de cateva ori in patru labe si cad jos. Intr-un final ma ridic in picioare, ma mai inspectez o data... SUNT OK, nu ma doare nimik, NU AM NIMIK. Imi dispare scurt zambetul de pe fatza cand vad in ce stare este Suzi.... praf, ZOB. ...naspa. Legal, soferul Cielo-ului este vinovat mai ales ca a fost depistat cu o alcoolemie de 0,23 Psihic, eu si soferul Cielo-ului suntem vinovati, el partea lui eu partea mea ....totusi acul vitezometrului s-a blocat la 120 km/h ...si s-a blocat bine Dap, sunt foarte "norocos" ...stiu, sper ca nu v-am plictisit, am relatat cazul meu ...mai pe scurt asa, ca eu as fi scris mult mai mult ...Andreea ?! ...ai legatura !
  7. Sincere condoleante familiei si celor apropiati Eu propun un mars de protest, CEL MAI MARE CARE A EXISTAT IN ROMANIA PANA ACUM, cu pancarde si toate cele, blocam judecatoria bucuresti sau ceva de genul asta, trebuie sa atragem atentia foarte mult mai ales in fata presei pentru ca prin presa ne putem face auziti in toata tara. bocosb ...cel mai indicat era sa filmezi faza, cu un telefon mobil cu ceva cand s-a urcat "fufa" in masina, daca filmai puteam sa facem mare valva cu ajutorul presei.
  8. Catalin_a

    Alcoolul

    M-a miscat si pe mine, foarte bine gandit. Cat despre cei care critica... ori nu au citit indeajuns de concentrati, sa se puna putin in pielea personajului ori... sunt dusi rau. ".. poate ca daca beau cum trebuie ii omor din prima pe pietoni si nu se mai chinuie.. " ...era sa zic eu pe cine sa calci tu, da..... mai bine lasa asa... iti doresc multa sanatate si fericire. Bun topic Remyx.
  9. Am gasit un site care are toate piesele de RF (si nu numai), nu stiu daca sunt doar un dealer sau vand direct din stoc piese. Problema este ca sunt cam scumpe ex. 540 $ o toba originala RF600 http://houseofmotorcycles.bikebandit.com/p...ame~RF600RS.asp http://www.bikebandit.com/partsbandit/OEM-Parts.asp Acesta este site'ul ...nu am vazut modelul RF400
  10. La multi ani, nu am cuvinte pentru ce s-a intamplat, numele topicului este foarte bun, ASA CEVA NUMAI SI NUMAI LA NOI se poate intampla
  11. OK ...am vrut sa vand motorul si sa-mi iau altul mai "potent", dar lipsa banilor si impactul emotional (este primul meu motor si-l iubesc) m-a facut sa-mi schimb parerea. Vreau sa-l tin pe acesta. Asa ca.... haideti sa vedem cum facem rost de piese pentru RF-uri ? Vreau sa bag niste bani in RF si sa-l fac boboc, deci... de unde cumparam piese ? stiti site'uri care accepta carduri din Romania ? magazine ? Astept vesti de la voi. RF RULZ
  12. ...sunt prezent si eu, din Constanta plecam 3 motoare (cel putin atata stiu eu), nu stam mult, plecam Sambata dimineata din CT dar important este ce venim. ...cine mai vrea sa vina din CT sa anunte
  13. Pai cel care le aduce mi'a propus 2 variante 1. De pe louis nust ce marca sunt 2. Le face cineva din tzara (nu stiu cine si de unde) exact pentru motorul meu. Nust ce sa fac ...ma mai gandesc ca oricum nu este nimic grav, adica daca nu trag de ea peste 8 mii de ture nu am probleme.
  14. OK ...am si eu o problema cu suza mea, pana la 8-9 mii de rotatii trage bine, dupa turatia asta viteza creste foarte putin in schimb incepe si se tureaza ca o nebuna, nu am fost cu ea la service dar banuiesc (90%) ca este ambreiajul. Am si vb cu cineva in 2 saptamani imi aduce placutele de ambreaj (ferodourile) cu cca. 6 milioane, manopera ma mai costa inca 1 milion deci 7 mil in total, nu mi se pare scump avand in vedere ca 8 milioane m'a costat sa fac abmreajul la cielo Pareri, sfaturi, sugestii ...ceva ? sunt binevenite.
  15. Catalin_a

    Mihai Bravu, Prosper

    R I P Off tpic. Nici nu aveti idee cati soferi omoara oameni si nu fac puscarie, daca voi credeti ca acest om va intra in puscarie va inselati amarnic.
×
×
  • Creează nouă...