Sari la conținut

ionutzcristian

INACTIV
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ionutzcristian

Profil

  • Numar Moto
    Provizoriu furat expirat
  • Club
    CBR Club

ionutzcristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am vazut motorul in curte la Udriste(acolo se tine pana la terminarea cercetarilor pt ca este acc. cu vatamare-victime) !Ce am auzit despre accident este ca a fost ieri,ca motociclistul a murit si ca nu purta casca! O sa pun poze cu motorul dar nu le-am scos!Later poate....
  2. Numarul este B 71 GBN si este o kawa ZX6R verde!Eu am vazut motoreta care este practic decapotata de la nivelul farurilor!Cred ca intrat sub vreo masina mare de ajuns in starea aia ..... Care stiti mai multe de spre accident? Edit: Am unit cele 2 topicuri ce tratau acelasi subiect nefericit... pentru a nu exista confuzii
  3. Insanatosire grabnica si sper sa te sui iar pe motor! Mai am de precizat ca cu toate ca se permisul cat.A asa de usor(daca era greu ii injuram tot pe politisti ca ne chinuiam juma' de an sau un an sa luam examenul,drept dovada sunt cei cu permisele retinute.........."prea greu domne'.....!ce trebuie sa stiu eu alea....?"dar jumatate din cred ei cred ca n-au citit nici un rand din regulamentul nou...)tu ca incepator nu ai voie sa conduci un motor mai puternic de 25kw decat dupa 2 ani de experienta in conducere pe un motor cu putere mai mica decat cea precizata(exceptia se face cica atunci cand ai 21 de ani si promovezi un un test specific de cunostinte si comportament-Art.38/1din H.G.1391/2006)!Ia sa vedem cati motociclistii incepatori respecta legea? Nu fac aluzie la cazul tau Roxana pt ca dupa cum ai relatat poate se intampla acelasi lucru chiar daca erai pe un motor mai putin puternic! Salve la toata lumea!
  4. Stai linistita Anca ca este normal ca se mai intample si din astea!Am patit si eu cateva din astea minore!Unul din ele a fost chiar asta vara la cateva zile dupa Pro Biker's Party cand mergeam cu mana bagata in ghips pe la Titan !Vin de pe Grigorescu ,fac drepta la Titan spre Ramnicu Sarat,pe banda 1 era unu cu o Dacie care tocmai acorda prioritate pietonilor angajati pe trecere,eu vin mai larg prin stanga lui f. aproape de linia de tramvai,trec toti pietonii si trec si eu care mergeam f incet(5km/h)!Nu am mers 1 metru ca intru pe linia de tramvai si incepe sa-mi faca roata fata stanga-dreapta de cateva ori si buff!Eu n-am avut nimic doar motoreta a avut un sermnal spart si f putin zgariata!Am fost ajutat de cineva din statie sa ridic motorul ca singur sigur nu puteam avand mana-n ghips.....m-am urcat pe el si am plecat mai departe!Si tocmai fusesem recent la Snagov la Party de 2 ori cu mana asa!Am impresia ca ne-am intalnit la intrare Anca!Eu asa tin minte......Rezervorul tau cred ca nu are nimic serios........si il poate face orice vopsitor!Spor la reparatii ca se face cald curand!
  5. Trebuie facut ceva cu oamenii de genu asta(majoritatea pustani sau pustani de la curierat,pizza sau alte distributii rapide -spre groapa)ca sunt tare inconstienti!Marea majoritate din ei n-au casca,far aprins,certificat de inmatriculare,asigurare,c.i,nici macar minimele cunostinte de legislatie rutiera!Astia sunt chiar kamikaze!Eu personal cred ca o sa incep cu ciomageala lor ca alta solutie nu vad!Unii ca astia iti pot da viata peste cap!
  6. Baga-ti Rieju-n poponeata si stai linistit pe mirc!
×
×
  • Creează nouă...