Sari la conținut

virilu

EX+
  • Număr conținut

    260
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    septembrie 2006
  • Numar Moto
    sclipitoare;))
  • Club
    sunt o exceptie

Informații profil

  • Motociclete detinute
    piaggio typhoon, rieju 125 rs2,

Vizitatori Recenți Profil

1.061 citiri profil

virilu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Adevarat..el are dreptate...ma rog...nu o sa mai intru de pe nick-ul lui daca va deranjeaza...:| aveti grija de vietile voastre ...ganditi-va inainte sa plecati cu motorul si la ce se poate intampla...mai raman unii in urma voastra care nu stiu ce sa faca in urma voastra...ganditi-va...sunt multi care aveti copii...si mergeti ca nebunii...:|si scuze pentru cum am vorbit...si daca am jignit pe cineva...scuze!!! :|
  2. frate ma refeream k nu sunteti in masura sa comentati voi ceea ce sa intamplat...ok????nu cred k problema voastra ce sa intamplat...mai ales k sau spus atatea prostii...si fiecare a auzit cva si spune kte cva...unele sunt niste prostii mai mari k voi....:| va rog frumos...dk stiti voi exact veniti si rezolvati voi kzul:| ....hai pa....ms pt condoleante...:|
  3. ...Sunt prietena sau ma rog...am fost....lui VIRILU Alin...Am citit prea multe prostii pe aici ...in acest forum...nu mi se pare normal...si nu cred k sunteti voi in masura sa comentati ceea ce sa intamplat...comentariile voastre sincer nu sunt de nc un folos...tinetiva comentariile inutile pt voi.....un singur lucru am sa va spun...el nu avea viteza...;)cine stie mai multe despre caz sa vorbeasca...dar nu aiurea...sunt deja mult pre multe prostii spuse pe aici....AVETI GRIJA DE VOI<<<DE VIETILE VOASTRE!!!>>>Poate voi nu ganditi pe moment...nu va mai pasa...dar raman in urma persoanele kre vau iubit...ganditiva si la ele putin....PAPA!!! stiti ceva???tinetiva comm pt voi...sincer nu stitit nmk din ce sa intamplat:| sunt prietena lui alin...:|
  4. sunt prietena lui....si dk am commentat dupa nick-ul lui....am facuto pt k asa am simtit...prezenta lui se va simti mereu...oriunde...
  5. nightwish...apreciez ce ai zis mai sus...el va ramane mereu in suflete si'n inimile noastre...toti il iubim...nu te vom uita niciodata...acolo unde esti poate iti este mai bine...ce ai zis va ramane batut in sufletul meu...nu se va sterge niciodata...atunci knd erai mai implinit ti sau luat toate...Poate cineva acolo sus te iubea mai mult k cei de pe pamant...( D-zeu sa te ierte ingerasul meu...TE IUBESC si te voi iubi mereu...multi vor uita cu timpul...dar knd tot ce faci ajunge tot la tine...si nu poti sa treci peste nimic fara sati aminteasca de tine...e greu...(Mariuca)
  6. Racea Alin....mergea regulamenar...nu a fost vina lui...dak tipa kre conducea acea masina...dadea semnal poate aqm nu mai era lafel... ....ms...dar acolo unde este poate ne priveste cu drag.... http://virilu.hi5.com
  7. sunt prietena lui... din cate am inteles tipa kre a intors in fata lui nu a dat semnal...el circula regulamentar...mai mult de atat nu va pot spune...sambata e inmormantarea...
  8. Eram in coloana, cu conserva, cand vad in fata mea cum 1 cu ford focus se urca peste 1 tip q scooteru. am luat-o pe linia de tramvai, am oprit sa vad daca pot sa dau o mana de ajutor. Cricul scuterului se prinsese in spoilerul masini, dar intr-un final au reusit sal scoata. Baiatul de pe scuter nu avea nik, il durea insa tare mana se vaita am observat. n-am avut cu ce sa-i ajut, a trebuit sa plec, ma claxona tramvaiul care nu avea pe unde sa treaca..care stie mai multe sa posteze va rog!!
  9. Dumnezeu sa-l ierte!!! Groaznic. Eram la masa, mancam, cand ma chemat tata sa vad la tv...urmatoarea replica a fost...te rog scapa de motor!! e groaznik ce se intampla. Doamne fereste!! condoleante familiilor si prietenilor!!!
  10. bafta la reparatii!!! nu stiu cati n-ar fi acceptat cei 300 de euro, dar nu bag mana in foc pentru toti. bine ca n-ai patit tu nimic, se putea DOamne fereste si mai rau. succes!!
  11. Bai nene acolo era linie continua da? cand faci o manevra ca asta, adik neregulamentara, belesti ochii de 10 ori...mai ales ca se invarteau motoare pe acolo in draci. NU mai gasiti scuze soferului de duba, ca nu are nici una. In locul motociclistului teai pus? sa vezi lucrurile de pe motor? asa au murit si 2 prieteni de-ai mei..tot din cauza unui retardat care intoarce pe linia continua. Sanatate maxima man!! am vazut si eu filmuletul..si m-am ingrozit pur si simplu..cretinul nu tia dat nici o sansa, putea macar sa astepte sa treci..sau sa vada ce intentie ai..dupa care sa faca imprudenta care a facuto. Nu e un topic numai pentru schimb de pareri intre motociclisti..e un topic pt ca macar unii sa invete cva din greselile altora..cam asa vad eu lucrurile..dar unii vad doar la stanga si la dreapta=)). sanatate maxima inca o data!! si recuperare rapida!!
  12. virilu

    Cu "multumiri"

    aiurea..oricum sau intamplat multe care nau fost anuntate pe forum. in Mamaia un tip se uita dupa ''pasarici''...cand cel din fata a franat si a culcat capul pe roata unui prieten de-al meu q masina. Multe se intampla..lumea deja sa plictisit sa mai scrie pe forum..
  13. Va multumesc mult pentru sfaturi si indrumari!! Atunci am sa le las asa:) va multumesc inca o data si poate ne vedem la mare cu totii de 1 mai;))
  14. le-am testat ca sa zic asa..si la viteze mai mari..si nu se simte absolut nimic...cred ca am sa le las asa.. multumesc pentru sfaturi:) asfalt uscat!
  15. Doamne ajuta sa se faca bine!!!! e Saptamana Mare, sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa se indure de viata lui..e prea tanar sa il i-a langa el.
×
×
  • Creează nouă...