Sari la conținut

gangster

EX+
  • Număr conținut

    157
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://motociclism.ro
  • Yahoo
    vizirudolf@yahoo.com

Profil

  • Carnet moto din
    2001 .
  • Numar Moto
    BH 78 RXR
  • Club
    tel.0747941296

Informații profil

  • Interests
    make my wife happy!

gangster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eeestiiii nebuun!!!!!! imi place de tine!!! altii stau inca pe buda dupa ce au mancat k spartii ,altii akum se trezesc din euforii alcoolice...etc si tu, te plimbi cu motoru!!! am o sanie din aia de fier si ma gandeam s o legam dupa motor, ce zici facem un drift?))
  2. asta e tare de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!! oli arab
  3. garnitura chiulasa arsa, chiulasa posibil erodata de antigel in zona garniturii d chiulasa
  4. ce inseamna 'nimic nou'? no offence
  5. intr adevar bmw rider spune bine ce spune!! oliver a facut o treaba buna ,,si eu mai cumpar de la el una alta si e un gagiu in gamba!!! are multe acareturi la preturi foarte bune si astfel il recomand la toti!!! bafta multa oli!!!!
  6. Oameni buni, cu durere va anunt ca cel care se numea odata Lucky,a fost strans in brate pt ultima oara de mine si Roxana in viata, cu o seara inainte de accident. Santem profund indurerati , deoarece mie mi-a fost un prieten foarte apropiat ne cunosteam de vreo 14 anisori si am avut multe nebunii facute impreuna. Sa stiti ca a fost un baiat de milioane , si este un mare pacat ca a plecat. A fost un neinfricat si un bun pilot auto-moto cum multi si-ar fi dorit. Am atatea amintiri cu tine draga Lucky ca ma dau lacrimile de durere. Dumnezeu sa-ti ierte pacatele si sa-ti dea un loc pe cinste in Raiul Omenirii . Dormi in pace.
  7. spre deosebire de postul de mai sus.. noi am fotografiat motociclishtii .. shi mai putzin motocicletele... daca n`ar fi cine sa le conduca shi cine sa se distreze .. n`ar exista o comunitate moto pentru mine, iubita mea ... shi prietenii noshtrii a fost o experientza placuta. conditziile igienice n`au fost gandite cum trebuie .. iar muzika in afara de Parazitzii shi Gangsta Zolee a fost groaznica. parada a fost impresionanta.. din pacate nu am putut fotografia. (sper sa puna cineva poze..) iar cascadoriile ) shtie omu` ce face anul viitor .. daca va fi drumul la fel.. nu cred ca ne mai chinuim sa venim. ar trebui facut ceva .. ca ne distrugem motocicletele shi spatele pana acolo.
  8. slabe premii pt o firma asa de serioasa! pacat de motoare.only my opinion.no more coment.
  9. Dear Schummi! te rog sa ti pui neaparat scaiul ala pe scaun si pantaloni , deoarece cred ca CRF -u tau te va chinui un pic ! oricum eu iti tin pumniii , sparge -i !!!!
  10. yepyep ce fain ! voi veni si eu ! care mergeti dinspre Oradea si faceti media orara macar 140 puteti sa ma sunati la nr0747 941 296 si poate mergem mai multi in jos! God bless the bikers!!
  11. hiphiphuraah!!! long live the Ferox!!great picture!!
  12. cred ca voi merge in calitate de mancau si privitor, stii de ce?? deoarece inca si acum mai am nisip in ochi de sambata trecuta!!! cei in cauza cu "pista" ar trebui sa mute cateva bascule enorme de pamant , amenajind cumsecade respectiva "pista"! si atunci nu cred ca as mai sta pe ginduri!!!! alee!!!! iar schummy iti recomand un costum cu masca cu oxigen si stergatoare de parbriz montate pe ochelari!! olee!!
  13. mai ,da nici unu sa spuna ceva??!! ca are sau ba??!! ce dreaq... bine ca puteti palavragi despre mersul pe o roata kilometri intregi!! chiar n-are nimeni asa ceva??? fa n culoo!!
  14. sunt din Oradea si am nevoie urgenta de aprinderea ( CDI) cutiuta neagra de la o Aprilia RS 125 an 1996. tip NIPPON DENSO mufa cu 6 picioare. o cumpar urgent!!!! prin curierat rapid. care o aveti de vanzare dati macar un mesaj la nr 0747 941 296 , si faceti un pret corect! aaa ...sa nu fie limitata!!!!! astept un semnal, la tel. nu am timp de net. mersi anticipat!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...