Sari la conținut

scuteristutrebel

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    bc.17.gfr

scuteristutrebel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu mai vreau sa bag bani in el k vreau sa il vand si sa imi altceva mai puternic.Ce zici face 55o de euro???
  2. Pai mie mi la trimis un baiat din italia si mia zis k la dus la un fel de service si ia modificat pistonu si mai multe pe la carburator...nu stiu exact
  3. Scooteru meu...Gillera typhoon 49cc modificat viteza max.90km/h.
  4. Yo am un prieten in incinta care si-a luat un scooter de la Fb de 49 de cm, asta a fost anul trecut in vara.dupa o luna de zile nu ii mai pornea scooteru.La trimis la bv , si i la adus peste o luna jumate .S-a mai plimbat omu vreo 2-3 sapt... si cum se plimba el asa a dat peste o groapa...nu prea mare dar i sa rupt furca.L-a trimis din nou la BV si asa dintr-o vacanta s-a plimabat si el cateva sapt.Acu cateva zile i-a cazut toba sau desprins semnalizarile si cred k in cateva sapt o sa se dezmembreze de tot scooteru ala.Vreau sa zic sa nu faceti prostia sa va luati scootere de la FB k e posibil sa patiti k prietenu meu. Dar daca sunteti din Bv puteti sa va luati dar sa il vindeti dupa 1 an k se duce garantia si apoi va uitati la el.
  5. yo am pus acu vreo 2 zile benzina de la mol(fara Pb) si am mers vreo 8-9 km si mi sa oprit motoru!A pornit el mai greu si cam scoatea fum, dar am zis k nu mai pun in viata mea benzina de la mol.Pana acu am bagat numai de la petrom si vad k mere excelent.Asa k PETROMUL sa traiasca!!
  6. cine are piagio typhoon shi vrea sa vb cu mine in legatura cu scooteru?
×
×
  • Creează nouă...