Sari la conținut

autoVIP

INACTIV
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.scoala-de-soferi.eu
  • Yahoo
    motovip1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    scris pe cadru
  • Club
    f.c.stranierii:))

autoVIP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Atatea reply-uri si niciun raspuns. Poate-poate se fac toti moderatori. Baga ochiul aici si vei gasi raspunsul: 0,8 litri are nevoie.
  2. Salut! Ti l-as putea aduce eu la 65 lei (nou, cu factura, aftermarket) dar nu mai devreme de 16-20 iulie (daca nu ma lua nevasta la mare, ti-l puteam livra de azi in 5 zile).
  3. Salut! Am un cb450s de vreo 5-6 ani, dar de vreo 4 nu s-a mai miscat. Curand il voi readuce la viata, dar timpul nu imi prea permite. Cataloage fotografiate (asa le-am primit si eu, din pacate) se pot descarca pentru scurta vreme de la http://www.motovip.ro/cb450s/; spun "scurta vreme" deoarece ocupa cateva zeci de mega pe un server destul de limitat. Daca doriti piese, apelati cu incredere la www.motovip.ro; preturi sub Louis pentru NGK, Champion, DID si orice alte chestii utile. Dupa resuscitare si o baitza adevarata voi reveni cu poze ale capritei. O zi buna!
  4. Hop si eu! Fiu-meu a insistat sa-l pozez cu toate "mami" de la SMAEB :
  5. Sal! Am ajuns la 1-2 minute dupa ce s-a petrecut accidentul ( inca sfaraia antigelul scurs pe evacuare, iar in fata mea mai erau 3 masini oprite ). Sotia motociclistului era pasagera pe VFR-ul implicat in accident. In primul moment eu m-am uitat dupa motorul ei, fiind prea mare diferenta de stare dintre cei doi. Abia de pe acest forum aflu ca si ea a suferit fractura de bazin; am vorbit la telefon cu varul si cu tatal lui Madalin care m-au informat despre starea lui. Ar fi multe de spus despre "daca" si "poate", insa Madalin mai este in viata si datorita echipamentului de calitate ( Dainese + Schuberth); multumita acestuia nu a avut plagi deschise sau traumatism cranian. Legat de vinovatia vreunei perti, parerea mea de sofer profesionist este ca maxi-taxi a taiat virajul; argumente: -pentru "scurtarea" unui viraj, acesta va fi "taiat" de catre cel ce vireaza stanga, in cazul nostru microbuzul; -toate ramasitele si scurgerile rezultate din accident se aflau, cu exceptia catorva bucati de plastic, pe sensul motocicletei (spre Valenii de Munte). Am si doua fotografii facute cu telefonul mobil din care se poate vedea acest lucru, dar nu le voi posta aici ci le voi trimite numai familiei lui Madalin. Sanatate multa si recuperare rapida! P.S. daca mai pot fi de ajutor, o voi face.
  6. Mai multe despre accident/coliziune/rasturnare nu pot spune. In jurul orei 17:30 ma intorceam de la mare si pe sensul meu de mers se aflau: masina+ moto de politie, autoplatforma de tractari si un motor carenat de culoare verde; toate urmele coliziunii erau sterse, traficul era deschis, politistul facea semne sa se mareasca viteza. Sper sa nu fi fost nimic grav. Rog sa posteze in continuare numai cei care pot oferi informatii mai precise si strict ontopic; desi accidentul pe autostrada pentru un motociclist nu poate fi decat cel putin foarte dureros, rog cioclii sa nu se grabeasca la rip.
  7. reportaj Antena 3: video articol Antena 3: http://www.antena3.ro/Un-tanar-pe-scuter-a..._35415_ext.html
  8. imaginea era prea macabra pentru a mai scoate telefonul sa-l pozez; era in pantalon scurt, picioarele usor flexate iar din genunchi ii lipseau cativa centimetri. Am vazut multe in cei 29 de ani de viata, dar acel cadavru m-a socat. Am mai trecut pe acolo la vreo doua ore si pe o bucata de plastic era scris "liberty" (probabil marca scuterului)
  9. Imi fac mea culpa; te-am judecat numai dupa lungimea parului, pentru ca ai trecut prea repede. In ce stare era ranitul?Constient?
  10. pe la 9.20-9.25 cand am trecut eu nu era la fata locului nici urma de politist sau ambulanta.Presupun ca tocmai se intamplase.Era in schimb o tipa cu un Hornet nou-nout argintiu care ori vroia sa ajute ori chiar o fi fost impreuna cu ranitul. Tipa a alergat pana la Udriste,cred, si s-a intors dupa circa 1 minut, dar in urmatoarele 5 minute tot nu a aparut nimeni. In acel moment cineva scosese casca ranitului. Poate cineva stie mai multe detalii? Sunt destui bikeri in blocurile de birouri din zona.
  11. Nu m-a mai trecut niciun fior dupa ce sambata bunul meu prieten Doru si-a lovit scuterul si inca se afla in spital iar luni cumnatul meu Ovidius era sa fie ucis de un Peugeot care a pornit vartos intr-o intoarcere peste doua benzi si o sina de tramvai; cred ca e o saptamana neagra pentru mine Cu mai putin de o ora inainte am trecut peste pasajul Marasesti (bd. O. Goga parca se cheama) si intre doua masini (un C3 si o Solenza) zaceau late un OM si motocicleta sa; ma rog la Dumnezeu sa nu fie ceva grav! Puteti da cu "huo" dar cred ca nu puteam fi de niciun ajutor daca opream in conditiile in care in jurul lui/ei se aflau mai mult de 20 de persoane, iar de facut poze in asemenea momente...nu stiu daca era cazul. Ce detalii am observat: -distanta intre cele doua masini era nefiresc de mica pentru acea portiune de drum unde cele 4 benzi au o latime de circa 250-270 cm; -o oglinda a motocicletei era pe carosabil la o distanta de 30 metri in directia Timpuri Noi. Multa sanatate, rider-ule!
  12. ! Ma laud ca Ovidius a scapat cu umarul dizlocat si pielea de pe corp de parca s-a intalnit cu Jiji inaintea Pastelui, iar tataie care a intors peste el POATE scapa cu permisul la purtator!
  13. offtopic. sfat: schimba poza din avatar ca iei warn; si ramane vreun an,doi ontopic: de obicei magazinul iti vinde piesa numai in baza seriei de cadru (cu conditia sa nu fi fost schimbat motorul cu un alt tip)
  14. Banditmania fara Bandit-ul meu? Uite-l (si mai e si de vanzare):
×
×
  • Creează nouă...