Sari la conținut

livone

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Suceava
  • Carnet moto din
    plastic
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso650
  • Numar Moto
    SV-00-XXX

livone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. arata super... simplist numai bun pt intrunire! 1. Madalin 1 pers. 2. livone 2 pers. 3. 4. ...
  2. Si eu sunt flexibil in August sau inceputul lui Septembrie! Putem vota data sa vedem cat de flexibila e toata lumea! Ca locatie e ok ambele variante, ca m'ar interesa sa vizitez anul acesta: Trans Alpina, Trans Fagarasan, Sighisoara, Sibiu... Important e sa ne revedem cat de multi putem sau cati au mai ramas din Aprilisti!
  3. Am rezolvat problema! L'am desfacut ca nu am mai avut rabdare, am reusit sa'l repar dupa 3h, mai mult a durat sa gasesc fludor! + am rezolvat si cu ITP'ul! Multani fain! revin cu un tutorial!
  4. Hai salutare! Am elucidat un mister de doi ani care nu imi dadea mie liniste. Aseara din mers am ramas fara curent la moto (de la lumini pana la pornire)! Ce sa vezi, eu unul credeam ca e nu stiu ce procesor Intel prajit, dar surpriza contactul de pornire a motorului! Intrebare! A mai desfacut cineva Contactul de la Aprilia Pegaso an 1999? m'ar interesa daca e usor de desfacut de pe motor si apoi contactul in sine daca poate fi desfacut! El functioneaza intr'o anumita pozitie (intre oprit si pornit), dar la vibratie cedeaza pozitia in care am pus cheia si imi opreste motorul! Nu de alta, dar am programare la ITP in cateva ore si tot azi imi expira ITP-ul!
  5. Gata mi-am gasti ce voi face pe timpul iernii! Pana la sfarsitul anului, imi pregatesc Aprilia pt asa ceva sau cel putin un motor pt ''snowbiking'' https://youtu.be/D1c6W8xbF_s
  6. Salutare, Revin cu mare intarziere cu pozele si o parte din filmuletele de la intrunire, nu am apucat sa citesc injuraturile si rabdarea care ati avut-o https://drive.google.com/open?id=0B_ByaKbPzkieUWFOdlN5a0dudEU Restul filmuletelor mai dureaza pana le voi urca pe drive, stau prost cu netul la upload in zona unde sunt acum! ---- Un timp ce nu l-am anticipat asa de mult mai ales atunci cand te apuci de renovat a unei case batranesti!
  7. Liv is one the air De ceva ore am ajuns si eu acasa. Dupa un ''radar'' luat din miscare, am ''zis'' sa-l opresc (mai exact era el pe mine) + un popas peste noapte la un bun prieten, pot spune intrunirea Apriliana 3 s-a incheiat! Conluzie Apriliana3! O intrunire in care se aduna oameni frumosi, plini de viata cu un spirit aparte adunati pentru aceiasi pasiune duce la o atmosfera placuta! Va multumesc pentru toti cei care ati facut posibil sa fiti prezenti (face to face) sau cu gandul la realizarea intrunirii Apriliana 3! Pozele/ filmuletele voi fi urcate in urmatoarele zile! PS: Cum era Cristi? Taci! te'am intrebat?
  8. Madalin - 1 persoana Vlad - 1 persoana Puie - 1 persoana Mirela&Cristi - 2 persoane,deci 1 camera. Ionut - 1 persoana Manu plus sotia din dotare - 2 pers Emil - o persoana. Liviu - 1 persoana; posibil de Joi voi veni! ... Sambata am o nunta (fara confirmare), dar parca vad ca voi ramane la intrunirea pana Duminica
  9. E posibil sa rezolv sa scot cu ajutorul unei camere endoscop (e in progres) ---------------- Intre timp am desfacut capacul de la filtrul de aer si gasesc in compartimentul filtrului in jur de 200ml de ulei de motor (asta dupa 1200km facuti, o medie de viteza 90-120km/h) De ce asa de mult ulei?
  10. Am facut o mica isprava! Vroiam sa verific uleiul la motor, iar pe gaura am scapat o seringa de 0.5ml (mai exact pistonul de la seringa) fix pe gaura unde se pune uleiul la motocicleta ! Exista o modalitate de a o scoate sau pot sa o las acolo in ulei? PS. Nu intrebati cum am scapat-o! si acum am ramas surprins cum am nimerit gaura )
×
×
  • Creează nouă...