Sari la conținut

Talanu

INACTIV
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Talanu

  1. Cum ai facut comanda ? ti-au venit acasa prin curier ??
  2. Salut detinatorilor de RF. Am de gand sa imi desfac motorul sa il segmentez si sa ii schimb pinioanele de la viteza a 2-a. A mai facut cineva operatiunea asta ??? Sunt lucruri la care trebuie sa fiu mult mai atent? Stie cineva de unde pot sa cumpar piese OEM pentru cutie mai ieftine ? Astept raspunsuri de la voi. Multumesc. vad ca ati disparut toti cu venirea frigului.
  3. salut. Am si eu o problema . Am cumparat 4 semnale pe leduri Rizoma si le-am montat. problema e ca in momentul semnalizarii adica cand dau semnal dreapta sau stanga se aprind toate. Poate cineva sa imi spuna si mie de ce se intampla fenomenul asta??? Ce trebuie sa cumpar??? Releu de semnalizare pentru leduri ??? sau/si altceva????
  4. e bine de stiut. merci. Mesaj completat la operatia asta ce garnituri o-ringuri trebuie schimbate ???????? Mesaj completat si ce modificari ai facut la motor ca sa il faci de 750 ?????
  5. cand am spus pinionul mare nu stiu la ce m-am referit. asa mi-au spus mecanicii bineinteles fara sa desfac motorul si legat de tija mie nu imi spusese nimic nu ca nu ar fi adevarat. daca nu trebuie dat motorul jos cum se desface cutia ???? pe la ambreiaj ? pe unde ?????? sau cum se face ??
  6. ce imi place cand fac altii pe desteptii pe toate forumurile. au si ei motocicleta si de un an de zile si au impresia ca sunt cei mai smecheri. pe forumul asta intra lume cu probleme sau care vor sa invete din problemele altora. voi cei care faceti observatii de tot felul legate de unele cuvinte sau de cine stie ce parere eu mai bine zic sa va duceti la circ. eu unu incercam sa imi dau cu parerea am precizat ca nu sunt mecanic iar daca am scris vacumetrice in loc de vacumatice asta nu inseamna ca ma pricep. mi-am luat motocicleta ca sa ma plimb nu sa sufar pe forum de cunostintele mele de mecanica. nu inteleg de ce pe toate forumurile exista tot felul de mecanici care in loc sa ajute persoana respectiva ei verifica ortografia. sfatul meu e sa va duceti undeva pe camp cu observatiile voastre daia noi bucurestenii nu suntem suferiti de nici un oras din romania. peste tot pe unde mergem lumea ne face impresari si smecherii beep Astept observatii la ce am scris mai sus poate nu am scris corect sau poate cine stie. Legat de problema am vorbit cu un mecanic si nu mi-a spus ca ar trebui inlocuita si tija de care spui tu. sincer am vorbit cu mai multi si mi-au spus doar de pinioane si de furca . pinion a 2-a mic costa nou 86€ iar cel mare 98€ tot nou. furca si manopera nu stiu . m-am interesat ca poate mi se intampla si mie si sa stiu in ce directie o iau.
  7. Chiar coincidenta mare. Am inteles ca e mecanic foarte bun laudat de toti cunoscutii mei . Sper ca al tau sa fie la fel. Nu inteleg despre ce senzor e vorba! Unde e senzorul asta ???? sambartonro ai rezolvat problema ??? ai fost la mecanic ???? chiar sunt curios cum ai rezolvat problema.
  8. inainte sa cumperi piesele mai bine te duci la un mecanic sa verifice. Simptomele care spui tu e posibil sa fie si de la membranele vaccumetrice sa fie ciupita una dintre ele sau poate bujiile . Nu sunt mecanic nu ma pricep doar imi dau cu parerea dar decat sa cumperi piesele aiurea mai bine consulti un mecanic. Multa lume , foarte multa lume mi-a spus de un mecanic de la gradina zoologica , un baiat george. Daca ai rezolvat problema sa ne spui si noua de la ce a fost. Am si eu rf si in caz ca ma intalnesc si eu cu problema asta sa stiu ce fac.
  9. iti face asa in toate treptele de viteza ????????? sau in a doua ???????? e posibil sa fie de la cutie. sa verifici in primele 3 trepte daca iti face la fel. sa ii dai gaz tare in toate 3 treptele si sa vezi daca iti face la fel.
  10. daca nu ai observat eu nu dau sfaturi. din moment ce mi s-a intamplat mie nu am cum sa dau sfaturi , cer pareri de la cine se pricepe,
  11. ThunderByte motorul merge foarte bine in afara de zvacurile alea , mergea bine zic eu si cu surubul desfacut in afara de zvacurile alea . A mers un prieten cu el si spunea ca nu prea are putere. Nu are vlaga. Cum am spus mai sus eu unu sper sa fie de la carburatie si nu din alta parte. Surubul ala avea o piulita si un arc. Trebuia sa mai aibe si alt ceva ??? Ma gandesc ca poate a cazut ceva de acolo Surubul era format dintr-un filet si o tija subtire pe mijloc unde intra arcul.
  12. Sincer nu stiu de cand e desfacut . Am si niste simtome ciudate. Cand ii dau gaz mult imi da niste zvacuri ciudate rau. Se simte de parca ma tine cineva si imi da drumu deodata. Eu unu vreau sa cred ca e de la carburatie. Jiglere infundate sau ceva pe acolo. Ar putea fi de la surubul ala ca am mers cu el desfacut???????????? Repet nu stiu de cand e desfacut , nu m-am uitat niciodata in zona aia . Poate fi de un an poate fi de 2 zile.
  13. In seara asta am schimbat filtrul de aer. Am scos seaua am scos rezervorul si mi-a cazut intre radiator si evacuare cauciucul de pe cadru care tine rezervorul. L-am cautat cred ca vreo 10 min fiind seara nu vedeam nimic. In timp ce il cautam am vazut un surub desfacut din motor. Un prieten mi-a spus ca e surubul de la intinzatorul de lant de distributie. Stie cineva ce face surubul ala ?????????? Era desfacut de tot statea in arcul din interior. Intrebarea mea este Cum se putea desface singur si ce se intampla daca mergi cu surubul ala desfacut. l-am strans la loc cu mana ca nu aveam chei la mine. Trebuie strans cu cheia puternic??? Atasez si doua poze ca sa vedeti exact despre ce surub e vorba .
  14. salut. am nevoie de un filtru de aer rf 600 . are cineva contracost sau daca stiti de unde sa il cumpar si eu din bucuresti? si ce ulei folositi care credeti ca e cel mai bun. Multumesc. Astept raspunsuri de la voi.
  15. Stiti pe cineva care a pus pe un RF 600 crashpaduri ?????????????
  16. Salut baieti. A veniot caldura , nu ne intalnim si noi pe undeva ????????? Eu sunt din bucuresti. Poate facem un drum pe undeva unde vreti voi .
  17. Ideal ar fi asa cum spui tu dar mai ideal e cu crashpaduri . Un chit de lant pentru un rf 600 stie cineva de unde pot sa iau ??? Sau macar un cod ceva. Multumesc.
  18. salut la toata lumea ! Am si eu un RF 600 din 96. Acum am reusit sa termin de citit toate 99 de pagini in care ati scris tot felul de probleme si de contraziceri . Sincer ma intereseaza un singur lucru care au intrebat doua persoane sau una singura de doua ori si nu a raspuns nimeni, are cineva crashpaduri pe rf si daca da poate pune poze pe forum sa vada toata lumea. Tinand cont ca nu prea se gasesc branhii si alte chestii de carenaj si daca se gasesc se gasesc greu parerea mea ca niste crashpaduri sunt singura solutie. Multumesc si drum uscat. Inca ceva. Iar la fel nu stiu de cate ori s-au facut intalniri de rf-isti poate ne intalnim pe undeva nu neaparat prin bucuresti oriunde. Astept raspuns in legatura cu crashpadurile. Pun si cateva poze cu rf-ul meu.
×
×
  • Creează nouă...