Sari la conținut

tauras

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    motosapa
  • Numar Moto
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    piaggio ciao

tauras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc de raspuns Referitor la compatibilitate, eu ma gandeam sa iau un motor intreg de hornet, dar nu stiu sigur daca sunt aceleasi prinderi. Dar deocamdata o sa il desfac pe al meu sa vad ce s-a intamplat, apoi ma hotarasc ce fac. O sa mai postez aici, poate va mai avea cineva nevoie.
  2. Salut! Am postat acum cateva zile pe topicul dedicat, dar nu am primit niciun raspuns. Poveste pe scurt: intr-o zi plec la plimbare si in a doua pe la 7-8 mii rpm sare pe liber; incetinesc bag la loc a doua si de data asta sare in treapta intai. Acum am mai multe intrebari (de inceput): o sa dau motorul jos sa vad ce s-a intamplat, daca o fi furca de vina sau pinionul. Din ce am vazut trebuie demontat cam tot motorul in doua, deci e ceva munca. Merita sa il refac tinand cont ca mi s-a cerut pe manopera mai mult (considerabil) decat pretul unui motor complet? Am gasit si doua motoare de Hornet (unul din 2000 si altul din 2004); la prinderi s-ar potrivi? Puterea si cuplul stiu ca sunt mai mici, ma gandeam ca poate Hornetul e limitat din carburatoare sau cdi, dar cutia are aceleasi rapoarte?
  3. Pățania de astăzi: plecasem cu mobra (un F3) în oraș și când ajung la 8000 rpm cu a doua sare direct în treapta întâi (evident și frâna de motor). Treaba asta s-a întamplat de mai multe ori azi...presupun că e furca sau selectorul sau altceva. Întrebarea mea este: merită să desfac motorul în două ca să îl repar sau mai bine alt motor?
  4. Iar erau in seara asta la capite, erau doi motociclisti opriti.
  5. Cumpar anvelopa spate 160-60-17, dot minim 2010.
  6. tauras

    Facerea de bine...

    Salut! Am si eu o intrebare: am gasit pe un site placute de frana brembo sinterizate si ceramice cam la acelasi pret, iar in oras TRW organice la diferenta de 30 de lei fata de brembo. Ce mi-ati recomanda pentru un mers mai moderat? Adica nu sunt nici marquez, dar nici captain slow.
  7. Manusi Crivit 30 ron: http://olx.ro/oferta/manusi-moto-crivit-kevlar-ID2QSrl.html
  8. Multumesc, o sa incerc mai intai asa. Acum cheia potrivita nu stiu care e, dar poate nimeresc o combinatie cu un prelungitor si o articulatie.
  9. O intrebare tot pentru f3: ca sa dau jos bujiile trebuie sa demontez rezervor, airbox si bobine? Nu prea am inteles sigur din manual.
  10. Vand camera video mpman mpcs1 120 ron negociabil. Se afla in stare de functionare buna, filmeaza hd 720p. Se da cu incarcator auto, prindere casca si ghidon bicicleta/moto. Poate fi folosita in 3 moduri: filmare auto, filmare continua si fotografiere. 5 MEGA PIXELS 2.0’ TOUCH SCREEN MICRO SD/SDHC CARD SLOT ZOOM X 4
  11. Nu am lucrat nicaieri inca, cred ca stiu la ce te referi le-am pus pentru altcineva.
  12. De vanzare: telescoape upside-down Cagiva Mito, manusi moto Crivit, Samsung Galaxy S2X T989D, replica iphone 4s, Sony Ericsson k330 si altele. Detalii in link http://olx.ro/oferte/user/4aFI/ PS: cele cu locatia Rm. Valcea le pot aduce si la Timisoara.
  13. tauras

    DONATII

    Donez Nokia 6210 navigator pt piese, Tuner Tv prin usb (functioneaza pe win xp), o carcasa de nokia 2600, placute memorii ram mai vechi (maxim 256mb una), modul wifi de la un laptop fujitsu siemens v5535 si cateva perechi de casti. Cine e interesat mesaj privat, doar in zona soarelui.
  14. Casca se retrage deocamdata, mi-am luat ghete si manusi si nu mai am bani de diferenta pt alta. Manusile Crivit 50 ron
  15. Vand sau schimb cu alta casca (marimea s) sau ghete sport nr. 42 urmatoarele: Casca Uvex Boss 525: http://olx.ro/oferta/casca-moto-uvex-boss-525-m-ID2QSCJ.html Manusi Crivit: http://olx.ro/oferta/manusi-moto-crivit-kevlar-ID2QSrl.html Pot oferi si diferenta pt casca sau ghete.
×
×
  • Creează nouă...