Sari la conținut

Dina Daniel

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dina Daniel

  1. Si totusi cred ca si eu il am cam strans...o sa vad cum reactioneaza dupa ce ii schimb uleiul. Multumesc ! » Post actualizat in 03 Oct 2014 20:38 Si totusi cred ca si eu am cablul cam intins...sa vad cum reactioneaza dupa ce ii schimb uleiul. Multumesc !
  2. Si unde pot verifica cursa/jocul cablului de ambreaj? Un service bun in Dambovita stiti? Multumesc
  3. Am incercat sa reglez jocul de la maneta de ambreaj dar nu este nicio schimbare. Am uitat sa mentionez ca aceste simptome nu le are mereu, uneori merge perfect !
  4. Salut ! Am achizitionat de putin timp o motocicleta Aprilia RS 125 cmc din anul 2006 si am unele probleme la cutia de viteze, adica : uneori cand incerc sa bag in treapta I nu ma lasa ( scoate un zgomot ciudat ca si cum nu as fi tras ambreajul ) alteori intra in treapta I si se opreste motorul daca nu este accelerat ( in cazul in care este accelerat pleaca imediat incet chiar daca nu am dat drumul la ambreaj ) sau intra in treapta I si daca incerc sa plec dupa loc la cativa metri imi iese din viteza fara sa ating schimbatorul. Mi s-a recomandat pentru inceput sa schimb uleiul din cutia de viteze dar nu stiu ce ulei sa bag si ce cantitate am nevoie. Ma poate ajuta cineva? Sunt bine primite si alte sfaturi. Multumesc !
×
×
  • Creează nouă...