Sari la conținut

gombocka

INACTIV
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    gyszilard

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    in the last pre-europian year :))
  • Motocicleta
    Honda Hornet
  • Numar Moto
    la rand
  • Club
    no thanks!

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS500E

gombocka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca ploua, se baga lumea in lac.... (only aquatic paparazzi!!!!) Oricum temperaturile vor fi tot de vara, asa ca putina ploaie nu strica nimic
  2. ceva poze facute duminica, dupa care la Sebesu de sus la un mic, Turnu Rosu (invadatori la masa inbelsugata de Rusalii) si o poveste... (no paparazzi!) si - desigur - nu pot lipsi nici fanii de toate varstele:
  3. Vor fi averse, cica.... Poate renuntam la dormitul lung si pornim mai devreme, asa ca daca vine o aversa avem timp sa asteptam sa treaca. In alte ordine de idei, poate avem timp si sa stam undeva mai mult, sa vedem ceva, mancam un mic etc, nu sa mergem pana acolo si sa si pornim inapoi. PS: In Agnita nu prea e ce sa faci!!
  4. Ceva loc interesant pentru duminica asta??? (Unii pot dormi si luni - e sarbatoare - altii sa mearga epuizati la servici - nu iertam pe nimeni!!! )
  5. Sa ne adunam cat mai multi la Han.... ati fost la Gura Raului la Lacul de Argint, la baraj???? N-am ajuns la Lac niciodata... e mai aproape... (nu concurez cu Cascada Balea, e o idee) Poate aventurierii se mai baga si la o baita Poze de la intalnirea de azi: Vizita rapida din partea unor curiosi: si continuarea (on the road): (Sibiu-Talmaciu-Turnu Rosu-Avrig-Selimbar autostrada Ocna Sibiului-Sibiu)
  6. ritivoiucristian@yahoo.com e adreasa mea de mess. sunt si eu viespar si daca vrei te ajut eu sa te integrezi ;) hai bzzz

  7. Sunt nou prin Sibiu, unde va intalniti? Cat de regulat? Poate ma ajutati si sa ma integrez in lumea moto: service, magazine, etc.... Asfalt uscat!
  8. gombocka

    Service Moto

    salut cineva cu servicii de service in Medias este? si bikeri? sunt nou prin zona asfalt uscat!
  9. Salut! trebuie sa schimb simeringurile si aparatoarele de praf la viespa mea. Unde gasesc asa ceva zona Medias/SB sau comanda online??? Asfalt uscat!
  10. Ti-am dat PM. Al meu e la fel din 2002.
  11. am pus aici cateva poze cu viespa mea dupa ce am imbracat-o putin in vesmantele de la mathe! Asfalt uscat!
  12. (Am trecut si eu pe acolo, nu am mai vazut participantii numai vehiculele.) NU vreau sa declansez discutii! Cert este ca in momentul in care se faceau cercetarile de rigoare plouase inselator, adica rar dar alunecos! Din cate am vazut cauciucurile motocicletei nu erau prea ude. Oricum nu plouase tot timpul, asa era tot drumul din Sighisoara pana la Cluj: ba ploua, ba nu! Sunt 100% convins ca dubita facea o manevra absolut neregulamentara! Cunoscand foarte bine cum conduc ungurii (ei tin banda lor cu viteza lor regulamentara sau putin sub, si nu s-ar da niciodata la o parte nu cumva sa faci vreo neregularitate pe seama lor sau o tin cu 2-3 masini in sir si nu te lasa sa te "intercalezi" fiind in multe cazuri cauza morala a multor accidente la noi in tara), tind sa cred ca nu a fost numai vina dubitei (fara sa apar conservarii). Totusi, sunt cu tine motoristule!!!
  13. Poate am si eu ocazia sa trec pe acolo vineri noaptea, trag tare de conserva sa ajung in timp util. Daca faceti chef mare schimb conserva pe 2 roti si ies si eu la o ciocaneala!
  14. Inca nu am ajuns sa strang suruburi, fiind pe drumuri. Poate in WE. Mersi de sfat, incerc daca este necesar! Se poate decupla alarma de tot in caz ca sta motoreta in curte, garaj etc, sa nu consume bateria deloc??? Ma uit si eu pe okazii, poate gasesc si eu ceva mai economic! Idei sau ceva help sunt binevenite!
  15. Am constatat si eu ceva de genul. Mi s-a spus sa trag putin de suruburi.
×
×
  • Creează nouă...