Sari la conținut

Prototype010

Membru
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Prototype010

  1. Muretto nu a intrebat serios, a dat exemplu de o situatie apropiata pentru a ma lamuri pe mine cum sta treaba.
  2. Am inteles, totusi eu daca am numere rosii ar trebui sa prezint politistului autorizatia provizorie pe care nu scrie puterea motorului..( motocicleta fiind noua are doar COC-ul pe care sunt specificatiile si cu care din cate stiu politia nu are treaba ).
  3. Poti sa imi spui ce rost are raspunsul tau aici? Raspunzi la o intrebare cu alta intrebare? Eu aveam nevoie de raspunsuri nu de alte intrebari, hai o caterinca mai merge ( @l.u.v ), dar nu sa incepi cu intrebari de prosti ca de.. stii tu legislatia.. Dar daca pe forumul asta s-a ajuns doar la raspunsuri din astea, la fel ca si pe grupul de facebook, e ok. Multumesc pentru raspunsuri..
  4. Pai da, dar uite, poti lua dovada pana la permis, exact cum am eu acum actele de limitare cu stampila si tot ce trebuie.
  5. Limitarea am facut-o la United care e acreditat RAR si care mi-a dat act la mana special pentru RAR.. Intrebarea mea a fost daca pot merge cu A2 pana cand se face si omologarea la RAR (pe carte).
  6. Salut! Am si eu o nelamurire. De curand am achizitionat un cbr650f, nou. Vreau sa il conduc cu A2, i-am facut limitarea la United Motors (dusa pe platforma). Acum i-am scos numere rosii dar nu stiu daca o pot conduce legal intrucat nu detin cartea de la rar cu modificarea facuta. Am doar COC-ul si documentele de limitare de la United. Urmeaza sa fac si RAR-ul dar intrebarea e daca pot merge pe roti cu A2-ul acum..
  7. E chinezesc el da are 1700km și trage bine fără rateuri fără suturi .. nimic.. Atât face figuri pana se încălzește, se mai tura singur da am rezolvat cred.Bujia mi se pare ca are scânteie cam slăbuta.
  8. Socul ala lucreaza ca am bagat mana la clapeta acolo si se misca. Nu prea stiu cu ce se mananca carburatoarele da am desfacut pe acolo si am curatat. Daca era de la carburator imi mergea tot timpul in suturi nu? Zic si eu nu cunosc...
  9. Buna seara / ziua ! A venit frigu' , am bagat moto la iernat si am scos atv-ul,un Shineray 200. Problema e ca porneste greu( uneori imi consuma bateria de tot) la rece si nu am idee ce sa-i mai fac, cand motorul e cald porneste imediat. Si mai am o problema cu vibratiile, vibreaza prea tare in turatie mare. Imi puteti da cateva sfaturi?
  10. Vrea cineva manete pentru r125 2008-2016? 140 RON http://imgur.com/bYuQKTe
  11. https://scuter-centre.ro/magazin/kit-lant-yamaha-tzr-50cc-en.html motorush.ro ,
  12. Eu cred ca poti incepe prin a o desface si a curata tot ce se poate... Lantul daca este ruginit trebuie sa iti iei kit de lant nou.
  13. Multumesc pentru raspuns ai dreptate am rezolvat. Nu ma incalzeste eu am facut asigurarea in oras la un "smecheras" mi-a zis ca cea mai ieftina pe care o are e aia de la CityInsurance care era 450 de lei pe jumatate de an..Si anu asta am zis sa caut eu pe net mai bine. Deci o sa iau de la Asirom
  14. OFF TOPIC: Ce parere aveti de asigurarea de la ASIROM? Am gasit la emag pe undeva la 450 de lei pe an fata de 650 de la CityInsurance
  15. Era de la baterie, a pornit greu tare. Multumesc de raspunsuri
  16. Salut! Dupa o luna de stat degeaba am descis sa dau o cheie la motocicleta. Surpriza, nu mai porneste.Invarte vreo 5 secunde si se opreste, compresie are, scanteie are, benzina are.. Ce sa mai verific? Inainte de "iernat" pornea fara probleme
  17. Ma bucur ca ai reusit sa iti iei YZF. Sa o stapanesti sanatos fara accidente!
  18. Eu cand am luat-o pe a mea i-am si schimbat uleiul si filtrul. Motul 300V 10w40 . Controleaza nivelul de ulei des sa te asiguri ca nu mananca ulei.. Eu nu am facut asta si s-au dus 2000 de lei pe reparatie..
  19. https://www.motorcyclespareparts.eu/yamaha-parts/motorcycles/yzf-r125-2008/cowling-1-357794.aspx Astea sunt noi da scumpe.. Vezi la dezmembrari ce mai gasesti..
  20. Usor ca nu imi dau iubirea asa repede ) Saptamana viitoare ma duc cu ea la service .
  21. Ori o dau si in primavara imi iau una de teren ori o fac in primavara. Nu m-am decis
  22. Am scos bujia si am pus dejetul si mi l-a aruncat.. Alte pareri? Nu inteleg de ce nu porneste. » Post actualizat in 01 Oct 2015 15:21 degetul*
×
×
  • Creează nouă...