Sari la conținut

RobertR600

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alba-Iulia
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Kawasaki zr750
  • Numar Moto
    AB91ANC
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki RG 80, Kawasaki GPZ 600 R

RobertR600's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si mie mi-a recomandat mecanicul 15w 40. Functioneaza bine, dar, la urmatorul schimb o sa-i pun exact ce ii trebuie la motor. Ce scrie in carte. Adica 10W40 7000.
  2. Tot caut suport top case si side case pentru kawasaki zr 750 din 1999-2004. Va rog daca stiti unde as putea gasi, lasati un link sau nr de telefon.
  3. Salut! O sa va impartasesc din experienta mea in speranta ca poate o sa ajute pe cineva la luarea unei decizii in legatura cu ambreiajul. De curand, mi-am schimbat discurile de ambreiaj la zr7. Patina cand ii dadeam tare tare sau cand mai eram cu o persoana pe motor si o acceleram mai vioi. Mi-am cumparat discuri noi in ideea ca, daca tot desfac pe-acolo la capac, odata schimb nu tot schim de 10 ori. Am fost surpriins cand am desfacut si am observat ca doar primul si ultimul disc era foarte uzat. Restul discurilor erau ca cele noi. Nu am vazut diferenta. Prima oara am crezut ca primul si ultimul disc este diferit de celelalte, dar dupa mi-am dat seama ca erau foarte uzate. Ideea cu care am ramas este ca, puteam sa cumpar cum am gasit pe net o pereche de discuri second, la 70 lei, si le schimbam doar pe cele uzate. Acum fiecare e liber sa aleaga. Discurile unde am intrebat eu in Romania, erau 370 lei, dar le-am luat de pe eBay cu 44 euro. Asfalt uscat.
  4. Foarte frumoasa motocicleta care ai achizitionato. Sper sa te bucuri cu de ea si cu ea fara incidente.
  5. Stii, mie nu mi s-a intamplat sa ma opreasca politia si sa imi verifice cauciucurile. Dar cand am fost cu el la R.A.R, acolo au verificat daca sunt aceeas dimensiune. Oricum, nu ti-as indica. In sensul ca, daca asa scrie in cartea motocicletei, inseamna ca asa este gandita si, nici nu te mai complici si sa mai ai cine stie ce surprize. Poti pune niste poze sa vad noul tau ZR?
  6. Salut! In primul rand, daca vrei sa te bucuri deplin de motor, cumparati cauciucuri noi si sa fie de maxim 2 ani facute daca tot le iei noi. Si daca vrei sa te inclini in curbe, iti recomand bridgestone bt 16 mi se pare. Sunt incredibile. 730 lei ambele cu transport gratuit. O sa iti dau siteul daca te intereseaza si poti alege si mai ieftine. » Post actualizat in 14 May 2016 19:21 http://www.cauciucurimoto.ro/?pk_campaign=google_motorrad&wt_ref=https%3A%2F%2Fwww%2Egoogle%2Ero%2F&ID=google_motorrad&wt_t=1463253487000&wt_ga=&wt_kw=&wt_mc=google_motorrad Acesta este siteul de unde mi-am cumparat eu cauciucurile. Oameni seriosi, Am primit cauciucuri din 2015 luna 08 si 09. Impecabile, moi, stau lipite pe asfalt si cum am mai zis si faptul ca ma repet este ca sa stiti ca sunt foarte entuziasmat de ele, m0am simtit ca si cand as fi schimbat motocicleta. Doresti ca drumul sa fie tot in curbe.
  7. Salut, eu am o aparatoare pe fata care e mai scurtata, ori, asa o fi fost modelul. As dori sa o schimb cu una lunga. Daca cineva este dispus, si ii place modelul meu, il rog sa ma contacteze. am atasat si poze. De altfel, am si esapamentul care suna demential, dar, mie mi se pare ca este cam tare. As vrea sa fac schimb cu una stock daca se gaseste cineva in apropiere de Alba, Pentru inceput nu as vrea sa o dau de tot, dar, as dori sa vad cum suna si cu toba stock. O sa pun poze si cu toba si daca cineva e interesat, o sa pun si video. » Post actualizat in 06 May 2016 06:41 Salut, eu am o aparatoare pe fata care e mai scurtata, ori, asa o fi fost modelul. As dori sa o schimb cu una lunga. Daca cineva este dispus, si ii place modelul meu, il rog sa ma contacteze. am atasat si poze. De altfel, am si esapamentul care suna demential, dar, mie mi se pare ca este cam tare. As vrea sa fac schimb cu una stock daca se gaseste cineva in apropiere de Alba, Pentru inceput nu as vrea sa o dau de tot, dar, as dori sa vad cum suna si cu toba stock. O sa pun poze si cu toba si daca cineva e interesat, o sa pun si video. » Post actualizat in 06 May 2016 08:23 Imi cer scuze pentru afirmatia care am facut-o. Atunci mi-am cumparat si eu proaspat un zr7 si am vazut ca motorul prietenului tau era identic cu al meu, al meu fiind din 1999. Dupa am cautat si am vazut ca sunt la fel pana prin 2004 cred. Sunt niste motoare reusite. Eu sunt foarte multumit de-al meu. Imi cer scuze inca odata pentru afirmatia eronata care am facut-o. » Post actualizat in 06 May 2016 09:58 Aici este un video ce l-am facut de pe kawasaki zr7 pe care il detin. » Post actualizat in 06 May 2016 11:31 Inca ceva de mentionat. Eu de curand am schimbat cauciucurile, am avut niste cauciucuri cam uzate pe mijloc si vechi. Am cumparat cauciucuri noi, Bridgestone bt-16. Va incurajez daca este necesar sa cumparati cauciucuri, sa nu cumparati second-hand si sa fie maxim 2 ani vechime. Eu am avut o experienta superba. Pur si simplu se inclina impecabil, are aderenta impecabila si parca stie ea singura cand e curba parca numa vede curba si deja stie cum sa o ia. O pereche de gume bune, consider ca este una din cele mai bune investitii intr-o motocicleta.
  8. Am nevoie de intinzator pentru lantul de distributie la kawasaki zr7 1999. Aveti ideie unde pot gasi? Multumesc anticipat! Aud putin lantul cum mai misca pe-acolo. Cred ca s-a slabit intinzatorul. » Post actualizat in 02 Sep 2015 09:20 Salut, am nevoie de suportii pentru topCase si daca are cineva chiar si topCase pentru Kawasaki zr750. Daca aveti lucruri de vanzare pentru motocicleta asta, mai puneti pe-aici anunt.
  9. Parerea mea este ca modelul asta e din 1999 nu din 2004. Deci daca e asa, din start omul nu este serios. Si eu sunt nou proprietar al unui zr7. » Post actualizat in 15 Aug 2015 21:02 Stie cineva care este faza cu racirea la zr7 din 1999? Multumesc anticipat » Post actualizat in 15 Aug 2015 21:18 Cum isi face racirea?
×
×
  • Creează nouă...