Sari la conținut

Baubauman

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Baubauman

  1. E asa de important ce se spune sau ce se intelege din niste mizerii scrise pe o hartie? Nu ma intelegeti gresit, legea trebuie respectata, dar totusi... nu credeti ca e mai important sa te increzi in bun simt (considerati`l ca fiind un amestec, in proportii nu foarte bine definite, de educatie, experienta, inteligenta si ce mai credeti voi de cuviinta)? Daca legea iti da voie nu inseamna ca te fereste de un anume grad de risc. Cei care isi asuma riscul accepta si posibilele consecinte. Pacat de viata omului, dar daca moare pe propria`i greseala, asta e... nu e necesar a se cauta circumstante atenuante sau alti vinovati. Sa nu sariti la mine ca si eu mi`am facut norma de magarii in trafic, fie voit, fie din greseala/prostie, si tot ce se poate ca seria sa nu fie inca incheiata. Respecta si vei fi respectat! (valabil si in trafic, cu trimitere la zmeii soselelor, pe oricate roti ar fi ei) Toate bune!
  2. Am eu unul, pe undeva prin garaj, in Baia Mare. Fa`mi un buzz pe messenger (baubaumanjr) sa discutam problema . Plata la fata locului . Toate bune!
  3. Am cautat si eu un manual cu date tehnice despre motorul de pe Honda CB500 (2 cilindrii) si n`am gasit. Daca is prea sa nu`l vad, ziceti`mi unde e, daca nu ajutati`ma cu unul. Raman dator vandut! Multzam!
  4. O pasiune care nu moare. Odata prins microbul nu mai scapi de el. Mi-am amintit shi eu de primele zboruri cu B2 shi prima simpla... A fost super . De planorism m-am lasat, dar as vrea sa incerc niste cursuri pentru brevet/licenta pe deltaplan. Daca poate cineva sa m-ajute i-as fi recunoscator (daca stiti ceva in zona Brasovului). Motoritzi, zburatzi shi avetzi grija de voi.
×
×
  • Creează nouă...