Sari la conținut

adibiker

Membru
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adibiker

  1. Salutam, sunt Nelu de la Dorna si as vrea sa stiu daca este cineva interesat de traseie mai lungi vara asta.Pun aici citeva poze pe unde am fost vara trecuta.

    Respect pt nea Nelu..un adevarat devorator de kilometri si un adevarat tovaras de drum :angry:

  2. bai nene si de e trecut la topicul clubului?

    daca era in general punea in afara topicului clubului

    adi te rog sa nu te superi vad ca a iesit altceva.....

    :hug:

    Hai mey Kidu......in loc sa tot obiectezi.....mai bine te interesai si tu de o locatie ceva cum am facut eu...si sa stabilim una,asa de grav e k am postat la topicul clubului k tre sa discutam numai de asta??? eu vad k lumea intelege!Numai bine! :(

  3. :( :P :crack:

    pai de ce nu-i chemi si pe baietii din timisoara la intrunire saptamanala in Humor?

    cum draq zici asta bai Adi :crack: :crack:

    du-te tu in Radauti la baieti daca ai de vb cu ei

    Ce legatura au baietii din TM cu ceea ce am zis yo??? :blink: Nu te inteleg! :what: Dak aveam treaba cu ei nu mai postam aici!!In legatura cu intalnirea saptamanala,nu e obligat sa fie in humor......se poate face si in alta parte,gasiti si voi niste locuri si o sa vedem care o sa fie mai potrivit!Numai bine! :hug:

  4. o sa incerc ceva mai cramponat

    e08 is prea de strada

     

    vad io...bani sa am... :angryfire:

     

    ASTEPT PARERILE POSESORILOR DE XT 600E, DR 650 SE, LC4, XR-uri,Dominatoare si KLR-uri

     

    DAR NU NUMAI...

    ORICINE E BINE VENIT SA-SI DEA CU PAREREA

    Eu am incaltat KLR-ul cu Mitas E-08,am ales acest model pentru k folosesc motorul 80%strada si 20%teren accidentat.La strada se comporta excelent,au aderenta super buna si nu simti sub tine nici cea mai mica vibratie chiar si la 150km/h!La teren nu prea m-am bagat dar am fost de curiozitate pe niste drumuri de munte si am constatat ca se comporta binisor dar numai sa nu fie noroi!Daca folosesti motorul mai mult la strada acest model este perfect! :goodposting:

  5. Pretul doar nu e batut in cuie asa ca se mai negociaza iar daca e motor bun si a fost intretinut la viata lui nu e chiar scump!E fabricata in 92 si eu zic k asta e un avantaj deoarece pana in 95(aparitia modelului RD 08!)acestea au fost fabricate numai in Japonia si evident ca au un plus calitativ,dupa 95 fabricandu-se in Italia!Chestia cu anul fabricatiei conteaza numai la revanzare! :moto:

×
×
  • Creează nouă...