Sari la conținut

adibiker

Membru
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adibiker

  1. da da...apar si motocicliste noi..dar voi fiti atenti la drum(mai ales Tedy..k a ta e mai greu de oprit:P)
  2. Va salut! vin cu vesti bune..soferii din gura humorului renunta la masini pe vara si trec pe doua roti:)) deci progresam:D
  3. Salut! Dan .cred k esti vecin cu mine,dak nu ma insel..k alt supertenere nu mai stiu prin humor:P numai bine
  4. Va salut pe toti!..mai mult va salut cu faru decat pe forum...dar eu nu cred k va suparati:P Asfalt Uscat si restu mai vorbim la Gura Humorului intre 1 si 3 iulie la o bere !
  5. Salutam, sunt Nelu de la Dorna si as vrea sa stiu daca este cineva interesat de traseie mai lungi vara asta.Pun aici citeva poze pe unde am fost vara trecuta. Respect pt nea Nelu..un adevarat devorator de kilometri si un adevarat tovaras de drum
  6. Bravo!echipajul numeros din nord se pregateste:P si maine vom fi prezenti;)
  7. Porneste motoarele si Humorul(care pornesc)..nu stiu cu ce sa vin:P..totusi aleg interceptorul cel mare:D(k vin si eu cu femeia)..se apropie "incet"de locatie..una bucata Honda Interceptor 1000,Yamaha TDM 850,SUzuki Katana 600,Kawasaki GpZ 500 si una bucata Dominator sovietic:P...Sa Ne Vedem cu Bine!
  8. A fost super fain...si tare a fost faza cu cagula lui Mihai:)))
  9. adibiker

    Bukowina Motor Club

    Hai mey Kidu......in loc sa tot obiectezi.....mai bine te interesai si tu de o locatie ceva cum am facut eu...si sa stabilim una,asa de grav e k am postat la topicul clubului k tre sa discutam numai de asta??? eu vad k lumea intelege!Numai bine!
  10. adibiker

    Bukowina Motor Club

    Ce legatura au baietii din TM cu ceea ce am zis yo??? Nu te inteleg! Dak aveam treaba cu ei nu mai postam aici!!In legatura cu intalnirea saptamanala,nu e obligat sa fie in humor......se poate face si in alta parte,gasiti si voi niste locuri si o sa vedem care o sa fie mai potrivit!Numai bine!
  11. adibiker

    Bukowina Motor Club

    Hai sa facem o adunare saptamanala in Gura Humorului! ce ziceti?http://bucovinabikers.xhost.ro/viewtopic.php?p=81&sid=48a56b0f63be9c22f4bac89a15693e99#81
  12. adibiker

    O Bijuterie !

    Mica ........da frumusica!S-o porti sanatos si sa treci la alta mai mare!
  13. adibiker

    Bukowina Motor Club

    Felicitari pt.infiintarea clubului!Cand facem toti o adunare?
  14. Si pe mine ma intereseaza o casuta ....am sunat pe nr ala de pe site-ul lor dar mi-au spus k e o greseala ,ei nu au nici o treaba cu intrunirea....culmea astept sa ma ajute cineva cu un nr de tel !
  15. Fratilor,da asa mos vitezist eu nu prea am vazut,de cand il cunosc eu(acum 3 ani),am vazut ca are boala pe viteza,mergea cu Virago de 250 cat tinea adica 120-130,is curios cum va merge cu 535-ul?
  16. Da,a fost super,satisfactia a fost maxima mai ales pe serpentinele Mestecanisului si speram k data viitoare vom fi mai multi!
  17. Eu am incaltat KLR-ul cu Mitas E-08,am ales acest model pentru k folosesc motorul 80%strada si 20%teren accidentat.La strada se comporta excelent,au aderenta super buna si nu simti sub tine nici cea mai mica vibratie chiar si la 150km/h!La teren nu prea m-am bagat dar am fost de curiozitate pe niste drumuri de munte si am constatat ca se comporta binisor dar numai sa nu fie noroi!Daca folosesti motorul mai mult la strada acest model este perfect!
  18. Pretul doar nu e batut in cuie asa ca se mai negociaza iar daca e motor bun si a fost intretinut la viata lui nu e chiar scump!E fabricata in 92 si eu zic k asta e un avantaj deoarece pana in 95(aparitia modelului RD 08!)acestea au fost fabricate numai in Japonia si evident ca au un plus calitativ,dupa 95 fabricandu-se in Italia!Chestia cu anul fabricatiei conteaza numai la revanzare!
  19. Bravo!Cu ceva rabdare si ceva investitii o sa ai cu ce te lauda pe la intruniri!
×
×
  • Creează nouă...