Sari la conținut

robizir

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Targu Carbunesti, Gorj
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    CBR 600RR
  • Numar Moto
    GJ22ZZZ

Vizitatori Recenți Profil

561 citiri profil

robizir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Doreste cineva sa mearga la o plimbare in weekend daca e vremea buna ? (in apropierea Sibiului)
  2. robizir

    reparatie Simson 250

    :)) ai dus baietii in eroare cu prima poza te ai apucat de reconditionarea motoretei ? suntem curiosi cum arata acum.
  3. Ma poate ajuta cineva cu un site de anvelope? Nu gasesc anvelopa pt spate pe 18 150/70....
  4. Multumesc! La motor nu as vrea sa ma bag deoarece se aude foarte frumos si porneste foarte usor...o sa vedem ce zice si mecanicul la care o sa merg. Momentan nu stiu ce mecanici avem prin gorj... curatarea si sincronizarea carburatoarelor obligatoriu! (Am omis asta) si inca ceva, servisarea furcii. Pe o parte se simte ulei daca dai cu mana...deci...
  5. Va salut. In urma cu 2 saptamani am cumparat aceasta motocicleta yamaha FZR 500,fabricata in 1990, adusa din Austria, nerulata in RO. Am cumparato de la Ploiesti si am fost nevoit sa vin cu ea la gorj, neavand o platforma la dispozitie. Nivelul la ulei a fost maxim si este maxim (nu a consumat absolut deloc) in total am facut ~400 km. Porneste foarte usor si la cald si la rece (cu socul tras). Intentionez sa ii fac o revizie totala la primavara. Am nevoie de recomandarile dumneavoastra in legatura cu -ULEIUL -ANVELOPELE, ce presiune sa folosesc in anvelope? "Anvelopele" actuale se prezinta ca in poza. Cea de spate dot 2006 (este pe 18),cea de fata dot 2002 (este pe 17). -Kitul de lant l-am curatat foarte bine cu gaz apoi l-am spalat cu apa cu spuma si l-am uns cu vaselina lichida(nu in exces) -FILTRELE -ALTE PIESE AR TREBUI INLOCUITE? Va multumesc!
  6. Buna ziua. Are cineva o pereche de manusi marimea M/L? Si o pereche de ghete/cizme marimea 42/43?
  7. Are cineva o pereche de manusi marimea M sau L? Mi am procurat un combinizon de piele si o casca, iar pentru manusi nu mi au ramas banuti..as mai avea nevoie si de ghete/cizme marimea 43..
  8. va salut. cei care ati avut yamaha fzr 600 si o alta motocicleta din aceeasi clasa, referitor la pozitia in timpul mersului, la care motocicleta este mai comoda ? argumentati, va rog. va multumesc
  9. Salutare! Va rog mult sa ma ajutati cu niste informatii: Am cumparat o mobra adusa din austria. Am carte, certificat, carte service si contract de mana intre austriac si cel care mi a vanduto. Mobra se afla in ploiesti, eu sunt din gorj. Nu are numere rosii. 1.Pot scoate eu numere rosii din ploiesti, eu fiind din gorj? 2. Daca scoate propietarul pe numele lui numerele apoi imi trebuie fiscal de la el? 3.ce acte imi trebuie pt a scoate numerele rosii si cat m-ar costa obtinerea numerelor? Multumesc anticipat.
  10. robizir

    reparatii carene

    0721650878 la iesirea din ploiesti catre buzau.. la 5-10 km de ploiesti. Repara/vopseste carene mult sub pretul pietei
×
×
  • Creează nouă...