Sari la conținut

Alin.

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Alin.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc mult. D.asta imi dadea cu virgula. Sunt curios ce scrie in talon daca zice ca e inscrisa pe politie
  2. Zice ca are acte,e inscrisa pe politie.Sustine ca e motorul ca cel de pe dt 125. P.s: Nu reusesc sa pun poza..
  3. Nu, am gasit una de vanzare si omul sustine ca e in 2 timpi,am cautat pe internet dar nu am gasit motorizarea asta.Eu stiu ca sunt doar in 4 timpi modelul asta » Post actualizat in 23 May 2016 19:28 Nu, am gasit una de vanzare si omul sustine ca e in 2 timpi,am cautat pe internet dar nu am gasit motorizarea asta.Eu stiu ca sunt doar in 4 timpi modelul ast
  4. Salut, Sper sa nu fiu off-topic,dar daca s-a ajuns la 2t vs 4t vreau sa va intreb ceva,scurt si la obiect.. Exista Suzuki dr 125cc IN 2t?
  5. Salut! exact acelasi simtomne am avut si eu,la inceputul turei imi patina in turatii mari..pana la sfarsitul turei s-a dus. Problema: placile de ambreiaj duse.
  6. Alin.

    probleme yamaha dt 125

    am fost la un mecanic si a spus ceva de genul ca semiluna nu prinde pe coroana :-??,pedala prindea doar daca tineai motorul inclinat in partea dreapta recunosc ca nu prea le am cu mecanica..
  7. Alin.

    probleme yamaha dt 125

    porneste,dar avand in vedere ca e foarte frig,trebuie sa imping ceva..
  8. Alin.

    probleme yamaha dt 125

    Mersi Stiu,dar e facuta din enduro cross
  9. Salut. De putin timp sunt posesorul unui moto yamaha dt 125..cross Incantat ca e prima motocicleta,dar si de faptul ca avea un pret mic si nu aveam de gand sa dau mult pe ea in ideea ca sa invat pe ea si pe urma vedem ce va urma..am cuparat.o trecand peste unele probleme, una destul de importanta,zic eu.. -nu porneste,in sensul ca mecanismul de la pedala nu mai prinde[nu stiu exact cum se numeste..coroana,semiluna]--in sensul asta daca imi puteti da niste sfaturi:de unde il pot achizitiona? daca se poate sa.l iau second-hand..si cum se numeste tot mecanismul acela? Mai sunt cateva probleme dar o sa le spun pe parcurs daca vad ca sunt binevoitori! Multumesc,un an nou bun sa aveti!
  10. ..si asta e putin cam dubios,avand ca e si enduro,are si acte,merge si foarte bine(asa zice)..si nu specifica nici o problema..si e doar 1000 euro,hmm.. dar totusi,daca ar fii mai aproape de mine,as da o figa sa.l vad.
  11. http://olx.ro/oferta/suzuki-rm-250-sw-ID47aMY.html Cred ca de asta este vorba...iar daca nu,totusi se pot da niste pareri in legatura cu modelul.. Sper ca nu e cu suparare ca am pus link-ul..dar nu am reusit sa atesez poze
  12. la fel ca si colegul de sus,care nu prea a avut succes in a primi raspunsuri...am gasit o cagiva de 250 (cred ca este wmx),care o consider ca pentru tavaleala e buna,pana ma invat cu ce sa mananca mai bine enduro.. Insa la fel am o problema cu intretinerea. Daca se gasesc piese sau daca se potrivesc de la alte modele?..ca de obicei,vorbind cu mai multi oameni parerile au fost impartite...acum,ca si un verdic,il astept de la voi...daca aveti amabilitatea! O seara buna va doresc!
  13. nu mersi,prefer un raspuns..nu stie nimeni de acesti model?
×
×
  • Creează nouă...