Sari la conținut

XCATale

Membru
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    alessandro_dicatrici
  • Skype
    xcatale

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Suceava/Roma
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Kawasaki Z800
  • Numar Moto
    Curat
  • Club
    �ncã nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XT 660X,Yamaha FZ6 Fazer 2006

XCATale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. XCATale

    BURSA LOCALA

    Vă salut fraților,pentru cine e interesat am un FZ6 Fazer din 2006 cu 43000km are doua căzături pe o parte și pe alta cu numere de Italia .Motocicleta momentan se află în UK dar va sosi săptămâna viitoare în Suceava. Deoarece a stat câteva luni bune vor trebui unse cablurile de accelerație și ambreiaj sau înlocuite.Pentru cei interesați pot oferi un top case și 2 genți laterale. PREȚ NEGOCIABIL 1600E. » Post actualizat in 23 Sep 2016 09:18 Motocicleta a fost vândută!
  2. Salut,se potriveste roata din fata de la modelul 2007 la modelul 2006? Precizez ca ambele sunt fără ABS
  3. Doar foarte puțin trebuie sa trag ca să cupleze.
  4. Salutare am o întrebare legata de ambreiajul de FZ6. Când ambreiajul ține prea sus aproape de capăt înseamnă că e pe ducă nu? În ultimele două săptămâni am făcut nustiu câte morți de motor sau am accelerat-o prea tare.
  5. XCATale

    Londra

    Salutare pai am aproape o luna nr meu e 07400524331.Am mai întâlnit romani la Ice Coffe dar nimeni de pe forum.
  6. XCATale

    Londra

    Mulțumesc, mutat nu pot să spun încă, îmi încerc norocul ca în Roma nu mai era nimic
  7. XCATale

    Londra

    Salutare tuturor am ajuns ieri seară drumul pe cât de frumos și distractiv pe atât de obositor a fost. Am plecat sâmbătă dimineața cam pe la ora 6 și am ajuns în Londra duminica seara la ora 18. Ne vedem vineri seara la Ace Caffè
  8. XCATale

    Londra

    Bună ziua, am primit vestea ca nu mai trebuie sa plec în iulie ci în week-end ul ăsta. O sa rămâna varianta de a veni pe ea.Plecare din Roma o voi face pe sâmbătă dimineața tare.Să trag tare până în seara sa inoptez pe undeva iar a doua zi să continui drumul sa iau feribotul și sa ajun spre seară în Londa. P.S am zis ca am morcov deoarece nu am mai făcut niciodată un drum așa de lung.
  9. XCATale

    Londra

    Salutare băieți, as vrea ca pe luna viitoare sa vin în Londra.Cunoașteți pe cineva care face transporturi Roma Londra as vrea sa vin cu motorul și ca sa vin cu el pe roți am un pic de morcov
  10. Ai dreptate,dar dupa o tavaleala te cam doare inima cand vezi care sparte carter si cadru bulit. As vrea sa intreb cam care ar fi diferenta dintre FZ6 si FZ1?Inafara de capacitatea cilindrica si putere
  11. Uita-te pe o pagina in urma sunt poze cu ce i-am facut dupa o alunecare.
  12. Dupa mine nu cred ca ar trebui montate protectii pentru maini nu e un motard ca sa ai sanse sa iti prinzi mainile mai degraba ti-as recomanda un crash pad sau crash bar pentru motor. Vroiam sa va intreb acel carter ca trebuie schimbat,il pot schimba eu?in sensul e usor de schimbat sau e mai bine sa merg la un service cu el?
  13. Cum am mai spus eram cu un grup de alti motociclisti era noapte bezna,eram al treilea din grup,vad semnul cedeaza trecerea vad ca se aprid stopurile la motoarele din fata,ciupesc frana si nu am tras ca boul ca sa blochez roata,com am atins frana buf jos. Trebuie sa schimb imediat capacul ala sau se mai poate amana?In sensul as mai putea sa mai circul asa un pic cu ea pana reusesc sa gasesc?
  14. Asa e urat cu crash bar dar si mai urat cu carene sparte si carter slefuit.Imi crapa inima in mine de draci,totul s-a intamplat in mai putin de o secunda,cum am ciupit frana ghidonul mi sa intors de-o data in dreapta si buf jos.
  15. Nu ca o sa-mi iau crash pad-uri,ba chiar o sa-mi pun crash bar.Imi pare rau ca va ramane vizibila lovitura la cadru.
×
×
  • Creează nouă...