Sari la conținut

XCATale

Membru
  • Număr conținut

    138
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de XCATale

  1. XCATale

    BURSA LOCALA

    Vă salut fraților,pentru cine e interesat am un FZ6 Fazer din 2006 cu 43000km are doua căzături pe o parte și pe alta cu numere de Italia .Motocicleta momentan se află în UK dar va sosi săptămâna viitoare în Suceava. Deoarece a stat câteva luni bune vor trebui unse cablurile de accelerație și ambreiaj sau înlocuite.Pentru cei interesați pot oferi un top case și 2 genți laterale. PREȚ NEGOCIABIL 1600E. » Post actualizat in 23 Sep 2016 09:18 Motocicleta a fost vândută!
  2. Salut,se potriveste roata din fata de la modelul 2007 la modelul 2006? Precizez ca ambele sunt fără ABS
  3. Doar foarte puțin trebuie sa trag ca să cupleze.
  4. Salutare am o întrebare legata de ambreiajul de FZ6. Când ambreiajul ține prea sus aproape de capăt înseamnă că e pe ducă nu? În ultimele două săptămâni am făcut nustiu câte morți de motor sau am accelerat-o prea tare.
  5. XCATale

    Londra

    Salutare pai am aproape o luna nr meu e 07400524331.Am mai întâlnit romani la Ice Coffe dar nimeni de pe forum.
  6. XCATale

    Londra

    Mulțumesc, mutat nu pot să spun încă, îmi încerc norocul ca în Roma nu mai era nimic
  7. XCATale

    Londra

    Salutare tuturor am ajuns ieri seară drumul pe cât de frumos și distractiv pe atât de obositor a fost. Am plecat sâmbătă dimineața cam pe la ora 6 și am ajuns în Londra duminica seara la ora 18. Ne vedem vineri seara la Ace Caffè
  8. XCATale

    Londra

    Bună ziua, am primit vestea ca nu mai trebuie sa plec în iulie ci în week-end ul ăsta. O sa rămâna varianta de a veni pe ea.Plecare din Roma o voi face pe sâmbătă dimineața tare.Să trag tare până în seara sa inoptez pe undeva iar a doua zi să continui drumul sa iau feribotul și sa ajun spre seară în Londa. P.S am zis ca am morcov deoarece nu am mai făcut niciodată un drum așa de lung.
  9. XCATale

    Londra

    Salutare băieți, as vrea ca pe luna viitoare sa vin în Londra.Cunoașteți pe cineva care face transporturi Roma Londra as vrea sa vin cu motorul și ca sa vin cu el pe roți am un pic de morcov
  10. Ai dreptate,dar dupa o tavaleala te cam doare inima cand vezi care sparte carter si cadru bulit. As vrea sa intreb cam care ar fi diferenta dintre FZ6 si FZ1?Inafara de capacitatea cilindrica si putere
  11. Uita-te pe o pagina in urma sunt poze cu ce i-am facut dupa o alunecare.
  12. Dupa mine nu cred ca ar trebui montate protectii pentru maini nu e un motard ca sa ai sanse sa iti prinzi mainile mai degraba ti-as recomanda un crash pad sau crash bar pentru motor. Vroiam sa va intreb acel carter ca trebuie schimbat,il pot schimba eu?in sensul e usor de schimbat sau e mai bine sa merg la un service cu el?
  13. Cum am mai spus eram cu un grup de alti motociclisti era noapte bezna,eram al treilea din grup,vad semnul cedeaza trecerea vad ca se aprid stopurile la motoarele din fata,ciupesc frana si nu am tras ca boul ca sa blochez roata,com am atins frana buf jos. Trebuie sa schimb imediat capacul ala sau se mai poate amana?In sensul as mai putea sa mai circul asa un pic cu ea pana reusesc sa gasesc?
  14. Asa e urat cu crash bar dar si mai urat cu carene sparte si carter slefuit.Imi crapa inima in mine de draci,totul s-a intamplat in mai putin de o secunda,cum am ciupit frana ghidonul mi sa intors de-o data in dreapta si buf jos.
  15. Nu ca o sa-mi iau crash pad-uri,ba chiar o sa-mi pun crash bar.Imi pare rau ca va ramane vizibila lovitura la cadru.
  16. Salut,acum cateva zile am facut CTC-ul asfaltului in urma caruia am constat ca E tare si neplacut,m-am belit la mana si la picorul stang,carena fata si spate sparte in mai multe locuri,sasiu si capac carter slefuit. Dar abia ieri am vazut in locul unde am lasat mobra am gasit doua picaturi de ulei,m-am uitat mai bine si am vazut 2 fisuri pe capacul carter-ului. Vroiam sa va intreb se poate reface starea carter-ului si a sasiului.Eu pentru inceput am slefuit un pic sasiul cu flexul cu discul de lustrit,au mai disparut din zgarieturi dar totusi se vede bine.Ce pot face? In poze se poate vedea cum era sasiul inainte sa pun flexul si dupa
  17. De verificat asfaltul l-am verificat,dar nu se vedea mare lucru ca era bezna,am dat cu piciorul pe asfalt si cam aluneca talpa pe acolo,nustiu ce sa zic. Va multumesc mult pentru sustinere.
  18. Cam asa a fost si la mine ieri seara ca la colegul nostru,doar ca nu am alunecat in curba. https://www.youtube.com/watch?v=Kg0myvkthj8
  19. Ca si detali de locatie nustiu exact,eram pe undeva prin Fiumicino undeva pe langa un podulet cu directia insfre faleza din Fiumicino.Era noapte aproape ora 12,defapt era 11-50.Cum am mai spus vad semnul de cedeaza trecerea ca ne apropiam de o intersectie ii vad pe cei din fata ca incetinesc,dau sa pisc frana cu doua degete si cum am tras de maneta de frana instantaneu mi s-a sucit ghidonul in drepta si poc jos.Nu am avut timp nici sa schitez nici un gest,totpul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda.Ca si rani am scapat usor pot sa zic,muschiul incepe sa ma lase dar tot ma doare,dar ce ma doare tare e motorul ca am facut foarte multe sacrifici si intr-o secunda s-a aranjat.M-am uita la motor si pe cadru am vazut stropi de ulei,deci oricine din grupul in care era putea sa o pateasca ca mine. Giaca si-a facut foarte bine treaba,m-am dus taras cativa metri buni si arata de parca nu s-a intamplat nimic.Da daca aveam si pantaloni din piele si o pereche de manusi nu aveam nici o belitura. Dar asta e omu cat traieste invata,si sper si imi doresc ca accidentele pe care le voi mai avea aste sa fie cele mai grave.
  20. Ok,am sa fac cumpărăturile necesare. Sigur am prins o pată de ulei acum mă uitam la motor și am observat niște pete de ulei pe cadru.În poza asta nu știu daca se vede prea bine
  21. Am sa o sun pe nevasta-mea sa-mi ia ea cand vine acasa,pietris nu era,ca de nu ma beleam si mai tare,am zis o saptamana estimativ,oricum cred ca va trebui sa iau si ceva pentru inflamatie musculara,e posibil sa am o intindere de muschi,am pulpa tare si doare cand ating sau folosesc piciorul.
  22. Cam ăsta ar fi daunele » Post actualizat in 20 May 2015 07:48 asta e giaca care nu are nimic și pantalonii rupti. Nu ma dor ranile cat ma doare pulpa picorului,nici nu pot articula piciorul ca deah mi-a venit 200 de kg pe picior.Si in poza se vede ca am muschi unflati.O saptamana nema moto.
  23. Ieri seara 19/05/20015 am iesit la intalnire de noapte cu un grup de motociclisti,ne-am distrat am facut poze am mancat cate ceva.La intoarcere eram cam al 4-lea din grup vad indicatorul CEDEAZA TRECEREA vad ca si cei din fata incetinesc.Dau sa ciupesc frana fata cand deo=data dum-rum-dum pe jos. In momentu in care am atins frana (specific nu am blocat roata doar am ciupit frana)ghidonul mi sa intors in dreapta de-odata si am plonjat cu motorul pe asfat cam vre-o 5-7 metri.La fel si eu mam slefuit pe partea dreapta.Nu inteleg cu sa putut intampla viteza nu aveam era undeva la 40 50 km,dupa mine ar fi una din 2 cauze ori am franat pe un capac de canal ori am franat pe ceva alunecos. Daune corporale m-am belit la maini ca nu aveam manusi,la corp nu am patit nimic deoarece aveam o geaca de piele foarte buna si geaca arata de parca nu s-a intamplat nimic,m-am belit la genunchi si tibie ca aveam jeans si un pic la oul piciorului. Avari moto carena spate sparta sasiul cam zgariat,carena fata sparta.
  24. Doaamne,cum zice si colegu mai sus ajungi sa-ti frica sa mai iesi si bicicleta.Cat de mult te pazesti tot da un bou peste tine.
×
×
  • Creează nouă...