Sari la conținut

Connor

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Connor

  1. Salutare. Am si eu o mare problema. Am cumparat un motor (dela intermediar, nu direct dela proprietar), dupa ce am facut toate actele si platit toate taxele am mers la inmatriculari si acolo mi-au spus sa iau legatura cu proprietarul din acte ca sa o radieze si cu dovada radierii la dosar pot eu sa inmatriculez pe numele motocicleta. M-am interesat si cica radierea se face automat in momentul in care trec motorul pe numele meu. Stie cineva mai exact cum este corect?
  2. Salutare am si eu GPZ de aproximativ de o luna si sunt foarte multumit de el. Pt iernat m-am interesat pe net si dau dreptate colegilor cu schimbat antigel (daca nu sti ce e inauntru la racire) sau scos ce ai inauntru si lasat asa pana la primavara, inca ceva, pt perioade lungi se recomanda a se tine motorul pe cricul central, nu e rau daca scoti un pic si din presiunea din roti, aproximativ 25% din cat este recomandat (1.8 fata si 2.1 spate).
  3. Dintotdeauna cel mai mult in materie de biciclete clasice am preferat acele tipuri de Pegas cu saua lunga dar dinpacate nu am avut niciodata, i prezent am o bicla de XC si una de DH.
×
×
  • Creează nouă...