Sari la conținut

sharky_tl

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1999 ( 2014 A)
  • Motocicleta
    vreau
  • Numar Moto
    cifre litere

sharky_tl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ca sa mai revigoram topicul postez si eu niste poze cu noua mea achizitie.
  2. Intentionez sa cumpar si eu un motor in conditii un pic "atipice" ( motor inmatriculat in Romania, cel de la care o cumpar o are trecuta doar la fisc pe numele lui, nu si in certificatul de inmatriculare/ carte de identitate) si nu vreau sa am surprize neplacute am nevoie de : 1 carte de identitate 2 certificat de inmatriculare 3 certificat fiscal de la taxe si impozite locale unde are dom cel de la care o cumpar eu 4 contract vanzare cumparare ( trebuie vreo viza de la taxe si imp? ) 5 fisa de inmatriculare intre proprietarul din cartea de identitate si cel de la care o cumpar eu 6 autentificarea RAR sau ochii cat cepele la serii de pe motor/sasiu Am omis sau inteles aiurea ceva ?
  3. Avand in vedere ca intentionez sa cumpar susi eu un motor in aproximativ aceleasi conditii ( motor inmatriculat in Romania, cel de la care o cumpar o are trecuta doar la fisc pe numele lui, nu si in certificatul de inmatriculare/ carte de identitate) si nu vreau sa am surprize neplacute am nevoie de : 1 carte de identitate 2 certificat de inmatriculare 3 certificat fiscal de la taxe si impozite locale unde are dom cel de la care o cumpar eu 4 contract vanzare cumparare ( trebuie vreo viza de la taxe si imp? ) 5 fisa de inmatriculare intre proprietarul din cartea de identitate si cel de la care o cumpar eu 6 autentificarea RAR sau ochii cat cepele la serii de pe motor/sasiu Am omis sau inteles aiurea ceva ?
  4. sharky_tl

    Suzuki Intruder

    Salutare tuturor. Vreau sa intru in cercul intruderistilor si intentionez sa-mi cumpar un C800. Problema este ca are cam 90 000 km , ceea ce mi se pare cam mult .Proprietarul are carte service si o gramade de facturi/devize de la service deci ar fi un motor intretinut. Intrebarea mea este daca se merita sa iau un motor la km astia , motocicleta avand cam 7 ani. La ce cheltuieli ar trebui sa ma astept ( in afara de cele uzuale: ulei, filtre , lichide , etc.)? La o masina la km astia deja trebuia schimbata distributia, la motoare nu e la fel? In manualul de la Suzuki nu am gasit la ce interval se schimba distributia.Si ca o ultima intrebare, stiti pe cineva in Bucuresti ( mecanic sau doar priceput) care ar fi dispus sa mearga cu mine ( nu gratis, desigur) sa=si dea cu parerea despre motor? Asta ar fi prima motocicleta pt. mine, nu prea stiu la ce sa ma uit si am sanse mari sa raman pieton rapid daca iau motorul de capul meu. Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...