Sari la conținut

Lys

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lys

  1. Dragfi calatori, nu va certati. Pareri sunt multe, experiente sunt diferite. Cine are chef, pot sa va povestesc despre oamenii din marea Russie. Va doresc drumuri interesante si deloc usoare. P.S. O sa ma las provocat si o sa raspund la "Rumanski spion": voi ati vazut cum se comporta romanii fata de rusi la vama, gara, magazin, muzeu? Ma refer fata de cei care nu vorbesc romana...
  2. care frica? Simpatie mai degraba. Eu ma tot intreb oare ce job-uri aveti de reusiti sa luati liber asa perioade extinse...
  3. Well, se pare ca o sa avem doua calatorii separate pana la urma
  4. Hai sa mai discutam un pic aici, pe forum. Ca initiativa e buna. Ce motor?
  5. Cred ca intrebarea "in timp" e mai corecta. In bani - depinde in mare parte de ce motor ai (unica inconvenienta pe care o vad eu la hornet este ca nu te tine uleiul si tre sa faci un schimb pe drum...) si pe unde esti gata sa dormi.... in plus, benzina e mai ieftina acolo... apropo, cat consuma?
  6. Sunt de acord. Am scris si eu sa ma asigur ca nu e cineva care se porneste razna.... Sorry de intrebare... tu mergi pentru a face un film si "poveste" pentru altii sau pornesti pentru sine?
  7. Prima parte a traseului este simpla - pana in Novosibirsk. Mai departe mai interesant. Depinde si cat vrei sa parcurgi pe zi. Eu personal prefer in jur de 500-600. Probleme tehnice nu ar trebui sa apara. Ca idee, n-ar strica sa inveti un pic de rusa (in caz ca nu o satii), ca rusii sunt baieti minuati, insa doar cu cei care stiu a gasi limba comuna. In Ukraina nu ai ce cauta acum. crede pe cuvant. mai pierzi 3 zile, dar vezi si belorusia. Bai, ma bucur sa vad ca mai planifica cineva mii de km, ca prea multa lume considera mia ca fiind o distanta mare. » Post actualizat in 24 Mar 2015 08:37 Apropo, de ce ai nevoie de insotitori?
×
×
  • Creează nouă...