Sari la conținut

AlexW

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AlexW

  1. Salut Ducatisti, Vreau sa imi iau un Monster 620, se merita ceva peste 30.000 km ? Am vazut si modele limitate la 25kw (unii zic ca doar in talon), se poate scoate limitarea ? Multumesc anticipat.
  2. Salut, Ma uitam dupa un monsteras de 620 cu km putini, propietarul spune ca i-a intrat apa in bord(probabil e ars cu totul) si o porneste cu imobilizatorul anulat. La consumabile, relativ noi: lant, baterie, placute spate, filtru aer; restul trebuiesc schimbate. Imi spune ca la 500€ o fac ca noua, eu nu prea il cred Ce ziceti ?
  3. AlexW

    suzuki tu250x

    Mihai, te urmaresc de dinainte sa iti iei CB-ul, de atunci m-am imbolnavit de magia motocicletelor clasice la care Volty-ul exceleaza din plin din punctul meu de vedere avand in vedere anul de fabricatie relativ recent. Abia astept sa ma alatur si eu clubului in cateva luni ca salivez de ceva timp, sper sa gasesc ceva la vanzare pana la sfarsitul anului. In rest nu ma pot atinge de motor mai nou de anii 2000, cred ca ai acelasi sentiment ca si mine. Nu in ultimul rand vreau sa te felicit pentru achizitii, sa le stapanesti sanatos!
  4. Si eu caut piese de Carpati, in special ambreiaj pentru o restaurare. Cel original patineaza cam rau...
×
×
  • Creează nouă...