Sari la conținut

skeala

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov
  • Motocicleta
    ER 6 F
  • Club
    Banbuu

skeala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hai noroc. Stie cineva unde as putea gasi o pedala de schimbator pentru a mea? (6f 2006) Se pare ca nu gasesc pe nicaieri. Mersi!
  2. Bineinteles. Traiasca Smartfoehnul. Atasat Inculpatul (cel care se desface cu surubelnita dreapta):
  3. Salutare. Stie cineva unde gasesc un surub pentru maneta de frana? Am schimbat maneta cu una scurta, si piulita de siguranta a iesit cu tot cu capatul surubului....
  4. Salut, Am avut si eu problema asta la GS`ul vechi. Problema: Erau desincronizate carburatoarele. S-a rezolvat destul de usor la mine.
  5. Salut, Am er6f daca ma primiti, ma bag. Stau si in centrul tarii, asa ca am noroc.
  6. @bigFatAss dupa ceva cautari am gasit-o si eu. Mersi fain! Ruxi, Cata. Dat fiind faptul ca nu verific mesajele de pe forum foarte des, propun sa ne gasim pe Facebook. (ma gasiti la Alex Scheaua)
  7. super. pai hai sa ne punem de acord toti trei, sa ne intalnim la un cico. eu pieton, ca a mea e pe chituci.
  8. @ruxi2k Da. Citisem si eu faza cu presiunea. dar nu stiu cat de mare trebuie sa fie. La mana (am strans furtunul care intra in motor de la radiator) e moale. Nu prea pare a avea ce stiu eu ce presiune. Poate ne intalnim intr-o zi sa va pipai motocicletele. Klaus si ruxi. Sa imi fac o idee.
  9. @ruxi2k Lichid... Habar nu am. Apa distilata cu antigel, dar nu stiu exact ce fel antigel. (a fost pus de un prieten) @Beatrice termocupla am testat-o prin fierbere. functioneaza cum trebuie. Ciudata treaba cu fierberea. Eu stiu ca nu e prea in regula sa fiarba... Acum nu stiu ce sa mai zic. Dupa ce mi-a fiert apa, mi-am dat seama ca nu am vazut niciodata ventilatorul functionand. Daca porniti motorul si il lasati la relanti. Cam cat timp ii ia sa porneasca ventilatorul?
  10. Lichidul de racire a fost schimbat cu cateva zile inainte. La etanseeitatea busonului de radiator m-am gandit si eu. dar daca nu era etans, ar fi trebuit sa piarda apa -> scada volumul in vasul de expansiune. Ceea ce nu s-a intamplat. (am facut vreo 500 km dupa schimb pana la momentul in care am observat ca fierbe apa)
  11. @ruxi2k Am verificat si asta,nu cred ca e problema de aerisire. Problema e ca miercuri am venit de la munca cu motocicleta, (aprox 12 km, prin oras) cand am ajuns acasa fierbea apa in vas. Cred ca ar fi trebuit sa porneasca ventilatorul. Am mai observat ca nu face presiune destula pe instalatia de racire. (Verificat pompa de apa.E ca noua.Nu am scurgeri) Aici nu stiu ce sa mai verific... Ulei in apa sau apa in ulei nu este. (nici uleiul nici apa nu au crescut/scazut,apa nu miroase/nu are gust de gaze de esapament, si uleiul nu face spuma) Mai mult decat senzorul asta, nu stiu ce ar putea avea. PS: Problema asta,cred ca probabil ar fi mai potrivita pe thread`ul de service.
  12. Salut lume, Am o problema la motocicleta. Nu imi mai functioneaza ventilatorul de la radiator. Dupa vreo 2 ore de troubleshooting, am ajuns la concluzia ca ventilatorul functioneaza (pus pe direct la baterie) si ca problema pleaca de la aceasta termocupla: Locul ei este aici: Din cate mi-am dat eu seama este o termocupla Normal inchis, care nu se mai deschide. (ventilatorul pornind cand se deschide contactul) Problema mea, e ca nu stiu cum se numeste aceasta piesa, si unde sa o gasesc. Are cineva vreo idee? Multumesc!
  13. Salut. Si eu sunt in aceeasi problema. Nu stiu cum de am primit bon pe 6 iunie. Se pare ca e ca la pacanele. Daca nu pot rezolva altfel, dau o bere daca ma ajuti pe 4 mai.
  14. Salut, A venit si la mine iepurasul cu un er6f din 2006. Are toba arrow, si trebuie sa ii fac ITP`ul la sfarsitul lui aprilie. Intrebarea mea este daca imi face cineva ITP`ul cu burlanul asta? Si daca nu, Cineva in Brasov care ma ajuta cu o toba originala pentru ITP? (Dau o bere fara alcool) Si poza:
×
×
  • Creează nouă...