Sari la conținut

raca_teo

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Codlea
  • Carnet moto din
    2006 - A1... 2008 - A
  • Motocicleta
    Aprilia Scarabeo 150
  • Numar Moto
    BV-10-YWD
  • Club
    Nici unul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Spacy 125, Aprilia Scarabeo 125, Aprilia Scarabeo 150

raca_teo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Inteleg sistemul. Nu inteleg legatura cu trepta sau neutru. De ce e afectat de asta?
  2. La rece, relantiul sta undeva pe la 2000 RPM pe liber. Daca cuplez oricare treapta, relantiul creste pana la 3000 RPM. Dupa ce se incalzeste, problema persista doar ca diferenta intre neutru si in viteza este de 150 RPM. Asta se intampla, pe loc cu ambreiajul strans. In mers fara acceleratie, motorul sta la aceeasi RPM ca atunci cand e pe liber. Este normal acest comportament? Multumesc anticipat.
  3. Daca vin cu un maxi-scuter voi fi primit ca un motociclist normal sau voi fi marginalizat?
  4. Am schimbat pompa de apa, i-am pus termostat si i-am schimbat radiatorul. Acum merge cum trebuie.
  5. Eu am un monocilidru, 4 supape, o singura axa cu came. Cand motorul este rece, nu se aude nimic suspect dar cand se incalzeste bat culbutorii in supape rau de tot. De la ce poate fi?
  6. N-am identificat problema. Am avut doar grija sa pornesc venitlatorul manual inainte sa se incinga motorul. Capac la radiator nu am. Asa este modelul. O sa incerc sa dau luni comanda de termostat. Mai vedem ce se intampla cand il montez
  7. Deci supapa de siguranta da drumul la apa de la radiator in vas. Am inteles. Inseamna ca si asta e bulita la mine ca apa imi circula tot timpul in vas prin acel furtun.
  8. Supapa de siguranta? N-am auzit de asa ceva. Ce face? Este supapa de la capacul vasului de expansiune?
  9. Am pus termocupla la buton si e ok dar neavand termostat tot trebuie sa ma joc cu ea on-off ca motorul sa nu scada sub temperatura normala de functionare. E destul de enervant. In plus vreau sa-l vand anul acesta si nu prea pot sa-l dau in conditiile astea. Vreau sa-l fac sa mearga in modul in care a fost conceput. Oricum faptul ca imi arunca apa din vas nu prea are treaba cu termocupla sau cu termostatul, nu?
  10. Am precizat ca apa circula. Totul e ok pana cand motorul ajunge la o temperatura mai maricica. Sunt destul de disperat. Toata vara trecuta a trebuit sa fiu super prudent sa nu imi sara acul mai sus de punctul respectiv. Deja devine stresant. Va rog sa ma ajutati!
  11. Termostat nu are( probabil vechiul proprietar l-a dat jos si a uitat sa-l puna la loc). Voi da comanda de unul zilele astea. Apa circula normal pana cand motorul ajunge la acel punct, deci radiatorul nu prea are cum sa fie infundat Pompa de apa m-am gandit si eu ca este, dar nu imi dau seama de ce nu face tot timpul chestia asta. Garnitura e noua asa ca nu vad cum sa fie arsa Chiulasa nu sunt sigur dar nu vad cum s-ar putea fisura. Presupun ca daca ar fi asta s-ar intampla lucruri mult mai grave cu motorul. Cilindrul e standard. N-a fost alezat iar compresia e in parametrii normali.
  12. Am o problema cu rabla. Cand acul de la temperatura ajunge la antepenultima liniuta(foarte aproape de punctul in care porneste ventilatorul de la radiator), apa din circuit este aruncata pe la dopul vasului de exapansiune. Garnitura de chiuloasa e buna(ieri am schimbat-o si tot la fel face). Ce ar putea fi?
  13. Ba nu. Am gresit. MSRP e fara taxe. . My bad. Oricum mi se pare cam mult.
  14. M-ar bate si pe mine gandul sa-mi iau si eu o jucarioara in vara asta. Pe site-ul Kawasaki pretul MSRP(pretul recomandat pt dealeri de catre producator cu toate taxele incluse) la un ninja250 model 2008 e 3500 de dolari si cica poti benificia si de o reducere de 300 de dolari in nu stiu ce conditii. In America asta e pretul la care se vand dar in italia astia cer 4000 si ceva EURO!!! Mi se pare cam aiurea. Stiti cumva motivul? la 3500 de dolari m-ar intereasa dar 4000 de euro e deja prea mult. Uite asa am dat peste topicul asta si pare simpatica asiatica asta, si din cate vad merita bani. Multumesc pt alternativa.
×
×
  • Creează nouă...