Sari la conținut

Cergă Cristian

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

185 citiri profil

Cergă Cristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Postez tot aici sa nu fac alt topic. De ce nu mai sta la ralanti dimineata ? Trebuie sa l tin accelerat 2min pana se incalzeste si dupa merge normal. Nu inteleg ce are. Am schimbat 2 socuri si tot asa face. Problema a aparut brusc, azi a mers bine , maine nu a mai mers...Aveti vreo idee ? Multumesc.
  2. Nu simt nimic deranjant la mers ci doar o mega imbunatatire pe curbe. Inainte in curbe il opream si il luam de coarne ). Cand e pe roti, sta perfect fara vibratii aiurea , doar pe cricul central. Acum eu nu stiu diferenta fata de produsul original nou... dar in afara de vibrarea pe cricul central nu cred ca difera... Ai cumparat piesa ?
  3. Se pare ca nu prea mai e lumea activa , dar postez si eu ). Sunt din Craiova si am un MBK Skyliner 250(Majesty). Sunt multumit de el ,ce se strica repar eu , cum ma peicep , daca nu caut pe forumuri yt si tot gasesc ceva. Nu stiu daca mai e cineva din Craiova pe aici ? Salutare.
  4. Cat a fost piesa de la cadru-motor ? Eu am reusit sa o rezolv cu niste bucsi de dacie , le am dat pe cele vechi jos care jucau ca margeaua acolo si le am bagat pe cele de dacie la menghina. Sunt multumit de rezultat ca nu mi mai fuge de poponeata in curbe , singurul inconvenient ar fi ca vibreaza cam mult cand e pe cricul central... Gatul la carburator dupa vreo 3 cumparate , am modificat unul si nu mai are moarte. Am pus 3 poze.
  5. De unde ai cumparat o-ring , asta daca ai majesty ? Ca eu am strigat 10 ca nu se nimereau , mi le taia cand il bagam... Nu am gasit special pentru ce mi trebuie mie.
  6. Am si eu o problema la pompa de apa la un majesty de 250. Am cumparat kitul de reparatie la pompa de apa care continea : paleta cu tot cu fus , presetupa si simeringul. Le am ansamblat cu atentie si le am pus , dar acum curge ulei pe acolo si nu inteleg de ce ? Daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii sa posteze aici, ca in scurt timp cedez si ii dau foc . Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...