Sari la conținut

Mihut Daniel

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://facebook: MOTO GRUP Harghita
  • Yahoo
    dmihut2@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    MIERCUREA CIUC
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    KTM 250 si urmeaza Honda CBR

Informații profil

  • Interests
    MOTO GRUP HARGHITA

Vizitatori Recenți Profil

778 citiri profil

Mihut Daniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In tutorial nu arată decât cum se setează aparatul. Se pune in serie din câte știu. Dar cum mai exact?
  2. am rezolvat. mai raman 6 litri cand intra pe rezerva. » Post actualizat in 04 Jun 2015 04:59 rezolvat. tinut apasat pe ambele butoane pentru a intra in modul reglat!
  3. » Post actualizat in 02 Jun 2015 07:56 Am inteles. Dar cand intra pe rezerva? Cam cu câți litri in rezervor? Ca sa stiu cat mai pot merge.
  4. Cum se poate regla ceasul la un CBR f4i?
  5. F4i: acum mi am luat-o. Cand apare pe bord nivelul de benzina?
  6. da, am observat ca nu sunt prea mari amatori de forum cei din hr-cv.") tu de unde esti? pe ce motor te dai?
  7. ok.ms.sa-mi iau permisul si sa vina caldura si ne auzim...
  8. Mihut Daniel

    Salut!

    salut sorine eu sunt din ciuc si as vrea sa cunosc bikeri din zona. voi sunteti mai multi pe acolo? » Post actualizat in 02 Mar 2015 17:40 salut Tibi si eu din ciuc. da un smn de viata si o adresa de FB ceva... sau intra pe facebook MOTO GRUPO HARGHITA. as vrea sa te cunosc.,. » Post actualizat in 02 Mar 2015 17:44 salutare si eu din ciuc.... mai activezi cu motorul? da un semn...sau intra pe facebook MOTO GRUP HARGHITA sa vorbim
  9. hei, care mai e pe aici?incepe sezonul imediat! care e din zona ciuc si cat de cat incepator? facebook "MOTO GRUP Harghita"
  10. Incepator! din m ciuc! care mai sunteti pe aici din zona si cat de cat mai la inceput? facebook "MOTO GRUP Harghita" Asfalt uscat!
  11. Salutare. Eu sunt din M Ciuc. Da-ti un semn cei din ciuc mai vechi, sa ne vedem la o bere, la o poveste.....si la o tura din primavara. Sunt incepator in on-road. pana acum am facut doar enduro off-road. Acum fac scoala pt A si caut un motor. posibil vitezana. va astept si pe facebook "MOTO GRUP Harghita". Astept pareri. Asfalt uscat!
  12. Salutare la toata lumea din Harghita si Covasna. Observ ca nu prea se mai intra pe aici..ca si cand nu ar fi raideri prin acesta zona....Dar sunt. Eu sunt din M Ciuc si pana acum am facut enduro stric off road. Frumos. Placut. Fara griji.Dar m-am plictisit. Acum fac scoala pt A si vreau sa-mi iau ceva de on-road, eu cred ca o vitezana, dar o sa incerc si un naked si un enduro-touring dupa ce iau permisul. As vrea sa avem o comunitate stransa, care tine legatura, care schimba pareri, se intalnesc, fac ture, stau la o bere. Asa ca va astept pe aici, ca tot se deschide sezonul 2015 imediat sau am deschis un Public Group pe facebook pentru noi, unde va astept pe fiecare sa intre ca si membru, ca fie vorba intre noi, pe FB stam mai des ca in alte locuri. cautati pe facebook "MOTO GRUP Harghita" si da-ti join. O sa avem o comunitate activa si o sa putem vorbi usor si in timp real. Astept pareri. Asfalt uscat!
  13. Mihut Daniel

    Salut!

    Salutare la toata lumea din Harghita si Covasna. Observ ca nu prea se mai intra pe aici..ca si cand nu ar fi raideri prin acesta zona....Dar sunt. Eu sunt din M Ciuc si pana acum am facut enduro stric off road. Frumos. Placut. Fara griji.Dar m-am plictisit. Acum fac scoala pt A si vreau sa-mi iau ceva de on-road, eu cred ca o vitezana, dar o sa incerc si un naked si un enduro-touring dupa ce iau permisul. As vrea sa avem o comunitate stransa, care tine legatura, care schimba pareri, se intalnesc, fac ture, stau la o bere. Asa ca va astept pe aici, ca tot se deschide sezonul 2015 imediat sau am deschis un Public Group pe facebook pentru noi, unde va astept pe fiecare sa intre ca si membru, ca fie vorba intre noi, pe FB stam mai des ca in alte locuri. cautati pe facebook "MOTO GRUP Harghita" si da-ti join. O sa avem o comunitate activa si o sa putem vorbi usor si in timp real. Astept pareri. Asfalt uscat!
  14. Endurist si viitor speederist

×
×
  • Creează nouă...