Sari la conținut

Leprechaun

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Leprechaun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pozele sunt pe vine.motocicleta e in service acum pentru schimbarea tuturor consumabilelor si a cauciucurilor.
  2. Salut, multumesc de oferta dar nu e ceea ce caut eu. S-a gasit viespea perfecta, se poate inchide.
  3. » Post actualizat in 11 Jan 2016 14:51 Mulțumesc de informatii.mai spusese un coleg despre ei.cel mai probabil am sa ii contactez si am sa discut.asa am părut cu banditul, m-am dus de capul meu si mi-am luat o mare teapă
  4. Mi s-a cam pus pata pe Hornet si am si facut scoala pe asa ceva, sunt mai obisnuit cu el Nu stiu care ar fi plusurile la Fazer fata de Hornet. » Post actualizat in 10 Jan 2016 16:55 Aici un anunt interesant : http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=614929&selpic=6&zoom=1#foto 88.000 de km e destul de mult dar mi se pare normal totusi pentru motor de varsta lui » Post actualizat in 10 Jan 2016 18:13 Si plus m-am orientat spre Hornet si din cauza inaltimii pe care o am.pe fazer ajung cam la limita cu picioarele:)
  5. Chiar nu e nimeni care vinde un Hornet ? Ideea este ca vreau sa fie cu actele ok si sa ofere fiscal
  6. Daca ai releu clasic (mecanic) de aici se trage. Niciodata un led nu o sa consume cat un bec standard, chiar daca pe el scrie ca are acelasi consum. Exact cum a zis si colegul mai sus trebuie montata o rezistenta mai puternica dar trebuie montata in paralel cu led-ul.Practic legi la un capat si la celalalt al ledului rezistenta langa led. Nu stiu daca ai inteles ca e destul de complicat de explicat in scris. Cred ca o rezistenta de 5 ohmi ar fi de ajuns.
  7. Jumatate din ce mi-ai spus pentru mine e chineza ) Am sa ma uit in mare la ea si cel mai probabil ori voi apela la cineva care stie ce face sau o voi duce la service si pana incepe sezonul o voi pune la punct. » Post actualizat in 02 Jan 2016 19:33 Era un baiat in Iasi, Ciprian parca care era priceput, dar am pierdut numarul lui de telefon. Sau daca mai e cineva din Iasi care se pricepe sa dea un PM si discutam, binenteles totul contra cost
  8. Salutari tuturor, Tocmai ce ma pregatesc sa bag o revizie completa la Banditul pe care il am si am observat sub carburatoare ca sunt patate de ulei, sau mai bine spus sunt ude practic. De unde ar putea sa provina tot uleiul ala daca are cineva idee ?! Daca e nevoie revin cu o poza sa va faceti o idee. Multumesc.
  9. Salut, cine ma lamureste si pe mine cum imi pot da seama in ce an a fost fabricata motocicleta dupa seria de pe cadru? Unii spun ca a zecea cifra/litera reprezinta anul, dar la mine e "0" si nu am gasit nicaieri nimic. Multumesc si un an nou fericit va doresc.
  10. Nu e chiar asa....Daca eu stiu ce fac cine ma opreste sa il desfac? Faptul ca nu pot scoate deviz pentru asta e altceva. Atata timp cat e in garantie ii obliga pe ei sa il repare/inlocuiasca. Faptul ca e posibil sa dea vina pe posesor e altceva, dar nu e bine deloc pentru business-ul lor. Si daca ai sa dai un search pe forum despre cei de la Ser Moto ai sa vezi ca numai de "bine" ii vorbeste lumea....
  11. Undeva din ce stiu eu spunea ca poti sa il repari la orice service si iti le dai devizul lor. Deci discuti cu ei te duci intr-un service si nu au de unde sa stie ca a desfacut el motorul.
  12. Ei se lauda ca dau 1 an garantie pe motor. Ar trebui sa ii suni sa discuti cu ei. Daca ai sa cauti pe forum ai sa vezi ca foarte multe persoane s-au plans de ei. Bafta sa o rezolvi cumva.
  13. am citit deja si am discutat cu oameni.stiu de sermoto ca sunt neseriosi.dar la fel am auzit si de celelalte firme de prin cluj
×
×
  • Creează nouă...