Sari la conținut

Ciocea Traian Marinel

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BrĂŁila
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Honda VFR750 F RC36
  • Numar Moto
    GL 87 MRK

Ciocea Traian Marinel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Exact aceleasi probkeme am avut si eu la un VFR din 93, la mi e am rezolvat cu schimbatul pastilelor de la supape. Si la mine a mers bine pana intr.o zi si apoi la o anumita turatie de obicei ridicata cand trageam de ea brusc dadea sa moara isi revenea , iar tragea.. Si asa am rezolvat. Eu zic sa verifici pastilele de la supape. Spor!
  2. Culmea ca de cand cu vremea asta rece si cat de cat umeda funcționează perfect..... » Post actualizat in 21 Aug 2015 08:17 Da despre Viorel Bujie este vorba.
  3. Nu am cum sa umblu acum la ea acum. Sper ca zilele următoare sa imi fac timp. Va mulțumesc tuturor pentru raspunsuri. Asfalt uscat va doresc!
  4. Perfect. La prima cheie. A stat subturata pana s.a incalzit si apoi a stat la 1200rpm. Oricum nu imi sta fix la 1200. Are un mic joc....
  5. Nu am facut nimic din toate acestea.... sunt constient ca sunt multe variabile... eu speram sa fie mai simplu pentru a nu mai fi nevoie sa ajung la mecanic. Acum la 6 dimineata cand am plecat la munca, pe racoare si aer umed a mers perfect. Nu a mai facut figuri. O mai chinui asa sezonul asta iar apoi in garaj si la demontat cu ea.
  6. Nu toti ne.am nascut invatati. Sunt incepator si incerc sa invat. Dupa cum am spus si mai sus partea financiara momentan e cam lipsa.. de aceea am intrebat aici . Am cerut o parere sa vad daca e ceva ce pot face eu acasa fara a mai ajunge la mecanic.
  7. Sunt din Brăila. Si voi bucureștenii ce nume aveti ? . Am mecanic bun aici. Credeam ca o pot rezolva eu insumi deoarece cu banii e cam grava treaba momentan... oricum, mulțumesc!
  8. Am inteles. O sa incerc varianta cu mana pe galeriile de evacuare ca e mai simplu de facut. Iar apoi daca totul este in regula o sa incerc si solutia cu pompa de benzina. Mulțumesc mult pentru răspunsul dvs..
  9. Si cum anume se verifica pompa de benzină? Ideea este ca nu face mereu asa. Inaintea mergea perfect.. apoi avea perioade cand se chinuia sa traga.. isi revenea daca o turam la maxim...acum nu isi mai revine.... e undeva la 60-70% din cum mergea inainte...
  10. Salut. Am si eu o rugaminte. La Honda mea am momente cand ma chinui sa prind 120km/h... in sarcina nu are putere... filtrul de aer este curățat, si filtrul de benzina este nou... sunt momente cand si pe liber nu se tureaza mai mult de 7-8 mii ture.... in sarcina pare ca vrea sa traga dar nu poate...pkus ca daca trag de gaz la maxim mai mult se ineaca decat sa se tureze....Mulțumesc
  11. Salut. Are cineva un set de oglinzi moto cu brat scurt ? Nu ma intereseaza pe cat este filetul. Doar sa arate ok si ca pret sa fie modice. Multumesc anticipat!
  12. Buna ziua. Ma ajuta si pe mine cineva cu un far mare si rotund de montat pe o motocicleta naked ? Sunt cam la pamant cu banii si momentan nu imi permit sa cumpar unul. Daca aveti prin garaj vreunul va rog sa apelati cu incredere. Eventual pot da la schimb un far complet streetfighter. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...