Sari la conținut

ThunderByte

Super Membru
  • Număr conținut

    5.074
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BE
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    RC36 II, SC44, NTV 650
  • Numar Moto
    '03

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Simson 425, GPz55o, ZX-R4oo, CB 5oo, GSF4oo, SV65o, GS5oo, CB5oo, ZX6ooE

Vizitatori Recenți Profil

3.616 citiri profil

ThunderByte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Din punctul meu de vedere generatia 98-01 e unul dintre cele mai reusite VFR-uri, imbina multe tehnologii bune, acum sa fiu sincer nu am mai urmarit modelele ultimilor ani. Despre ce puteau face Honda cu V4-ul de pe VFR ... sky is the limit, de ce nu au facut asta, beats me, le-a luato Aprilia inainte. VFR-ul de 400 am inteles ca e o mica bestiuta, nu am calarit niciodata unu dar daca se comporta cum e VFR-ul comparat cu un 750 4L, atunci
  2. Vrei sa fiu sincer sau pastram discutia la nivel ierarhic? P.S. Exista un topic dedicat Yamaha YZF 750? Caut de cateva minute si nimic, iar functia "Cauta" merge ... ca de obicei.
  3. Am observat ca esti peste tot in ultima vreme, la VFR, colo, colo ... Cu ce ai ajutat omu cand i-ai zis sec "IJ" ? Daca tii cont de poza pusa de el, mie imi lasa impresia ca e vorba de culori cand zice design, deci nu are neaparat importanta ce mobra e ... Ai prins ideea?
  4. L.U.V esti mai rau ca babele alea care stau la coltul strazii seara de seara de le numesc astia "Camere de luat vederi"
  5. Sant vreo 3 numai daca cauti pe google, in ultima vreme tot lauda lumea o scoala din Vidin parca, acu habar nu am ce si cum, o sa incerc sa aflu cum se numeste.
  6. Daca sincronizezi bine turatiile n-are nimic, atata timp cat nu smunceste sau scoate sunete metalice la schimbarea treptelor totul e ok.
  7. Capacul de plastic/metal blocheaza pe inelul exterior al rulmentului iar pe inelul central vine de cele mai multe ori cu o garnitura de cauciuc.
  8. Motivul ar fi altul, daca nu esti atent cand scoti capacul ii strici sigilul si nu mai e la fel de protejat de mediul exterior.
  9. Si uite asa se ajunge pe rubrica service sa se discute probleme legate de scriere si nu probleme legate de motorete.
  10. Mergi la service, posibil sa fi avut mizerie intarita pe pistonase si acum sa ai pistonasele semi-blocate, depinde si ce inseamna "nu se misca liber".
  11. Ei hai, nu e vorba de iertat, mi s-a parut foarte ciudat cand ai zis ca nu merge, apoi am luat in calcul posibilitatea ca kit-ul de reparatie sa fi fost montat gresit. Dupa aproape o saptamana, DONE, merge ...
  12. Ti-am zis din prima pe Fb, pe grupul VFR ... ai zis ca nu merge ...
  13. Nu am stat sa citesc tot carnatul, vad ca toti se rezuma la banii luati la finalul lunii, cheltuieli si la ce job gasesti atunci, cand ai ajuns. Calitatea vietii e alta, servicii, oamenii care te inconjoara sunt altii, iar la job ... ala e un punct de plecare, daca nu evoluezi stai planta ca sofer, salahor pe santier, maturator, etc, daca te duce capul avansezi, nu ramai la acelasi nivel. » Post actualizat in 18 Sep 2018 05:37 Florinele, rupere de carca face ala care nu stie altceva, ala care stie chiar daca pleaca de la asta, nu prinde radacini acolo, tocmai pentru ca stie ca poate mai mult.
  14. Bre, dar nu il simti cand e subturat, nu ii place acolo, da in nas si pufaie cand il accelerezi rapid ... o fi el V, dar nu e diesel.
  15. A venit circul! Paca, nu il lasa pe Stress sa se simta bine venit ca mai invita jumatate din Galati aici si nu mai ai loc de ei dupa ...
×
×
  • Creează nouă...